FONDA BRILJIRALA, stone podbacila

Fashion Guru odabrao najbolje i najgore odjevene s dodjele Oscara

  • 06.03.2018 u 13:35

  • Bionic
    Reading

    Nakon pomalo dosadne dodjele prestižnih Oscara jedino što je ostalo to je da se prežvakavaju odjevne kombinacije s crvenog tepiha, jer film o ljubavi čistačice i čovjeka-ribe može biti zanimljiv kao priča i izvanredno snimljen, ali da baš bude najbolji film, nisam siguran. No vratimo se mi na kiklje

    Da budem iskren, teško da me ijedna oduševila. Davno su bila ona vremena kada su Charlize Theron, Cate Blanchett i Nicole Kidman razvaljivale na oskarovskom crvenom tepihu. O njima se danima govorilo, a sada sve izgledaju kao da idu na maturalnu zabavu ili u narodnjački klub.

    Da riješimo prvo najgore...

    Elizabeth Moss se spremila kao da ide na maturalnu zabavu, ali se zaustavila ispred Kodak Theatrea jer je ugledala crveni tepih. Ako je htjela nositi remen, mogla je pitati Antoniju Blaće kako se to radi, jer ona ne skida opasače.

    Haley Bennett kao da je bila počasna gošća u privatnom lovištu kakvog tajkuna, pa je morala biti i prigodno odjevena. Jedino mi je žao što je to Diorova haljina.

    Helen Mirren kao da nosi haljinu s poznatim hrvatskim potpisom... Inače, Helen super izgleda i znala je imati dobrih modnih momenata, ali ovo je stvarno bez veze. Može ona bolje…

    Skijašica Lindsey Vonn nosi haljinu Christiana Siriana, koji je odjenuo polovicu ovogodišnjih dama s oskarovskog crvenog tepiha. Imao je pritom dobrih momenata, ali ovaj definitivno nije takav.

    Sally Hawkins je sitna i mršava tako da joj oversize haljine nikako ne stoje, a ona ih uporno forsira. Kreacija Armani Privé nimalo joj ne laska figuri.

    Emma Stone stigla je u kompletiću koji bi poželjela svaka tajnica u Banskim dvorima, a izgledala je kao da nosi kavu i krafne na sjednicu.

    A što reći za Taraji P. Henson u tilastoj provokativnoj haljini Vere Wang osim da je, nažalost, izgledala jeftino.

    • +42
    Crveni tepih, Oscar 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

    A najbolje su bile…

    Jane Fonda je malo pretjerala s pikanjem, ali i dalje razvaljuje. Bijela Balmainova haljina je jedna od boljih koje sam vidio na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Jane itekako zna kako privući pažnju, a prije nekoliko  godina nosila je žutu Versaceovu haljinu o kojoj su svi govorili jako dugo.

    Nicole Kidman zablistala je u Armani Privéu i imala jednu od boljih haljina, no i to je donekle ovisilo o tome iz kojeg je kuta snimaju, jer zna ispasti kao glista.

    • +5
    Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

    Omiljena glumica u Amerikanaca Sandra Bullock rijetko kada pogriješi, a ovoga puta imala je pun pogodak s haljinom brenda Louis Vuitton.

    Saoirse Ronan je definitivno bila najbolje odjevena ove godine u roza haljini Calvina Kleina s velikom mašnom na leđima.

    • +3
    Saoirse Ronan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

    Mlađahna Zendaya kao prava trendseterica u čokoladnoj haljini Giambattista Vallija izgledala je jednostavno senzacionalno.

    • +6
    Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.