NINA MORIĆ OPTUŽUJE:

Fabrizio uopće ne pita za svog sina

10.02.2011 u 20:17

Bionic
Reading

Hrvatska manekenka Nina Morić napala je ne štedeći riječi bivšeg supruga Fabrizija Coronu u talijanskoj emisiji da za njihovog sina nimalo ne brine te da čak ni ne pita za njega

Nina Morić nije štedjela riječi kad je u talijanskoj emisiji 'Domenica Cinque' napala bivšeg muža Fabrizija Coronu i optužila ga za zanemarivanje djeteta. Fabrizio navodno s djevojkom Belen Rodriguez čeka novu bebu.

Premda njihovi su njihovi odnosi otpočetka razlaza zategnuti, Nina se ovaj put nije nimalo suzdržavala. Žestoko je optužila bivšeg supruga da uopće ne brine o njihovu osmogodišnjem sinu Carlosu Mariji, prenosi 24sata

'Fabrizio Carlosu nije čestitao ni Božić. Nije mu čak ni dar kupio. Uopće ne pita za njega', požalila se manekenka i voditeljica. Dodala je i da njezine optužbe nemaju nikakve veze s Beleninom trudnoćom, ali da Carlosu fali otac.

Na njezine je izjave reagirao i Coronin odvjetnik koji je rekao da je zapravo Nina ta koja Fabriziju ne dopušta viđati sina. On joj navodno redovito isplaćuje alimentaciju, ali, prema riječima odvjetnika, umire od tuge što ne može viđati Carlosa.