UVIJEK U TRENDU

Evolucija kose Jennifer Aniston: Od smeđih uvojaka do najtraženijih plavih pramenova koje svi žele imati

08.06.2020 u 13:54

Bionic
Reading

O tajnama raskošne frizure Jennifer Aniston napisane su stotine tekstova, a njezine se slike i dandanas nose u frizerske salone diljem svijeta

Tek se rijetki mogu pohvaliti takvim gotovo kultnim statusom u svijetu mode, no među njima je uz bujne uvojke Farrah Fawsett, kratke frizure Twiggie i Audrey Hepburn, te 'posh bob' Victorije Beckham svakako omiljena zvijezda 'Prijatelja' čija je slojevito ošišana frizura prošarana s nekoliko bogatih nijansi plavih pramenova i dalje među najtraženijima.

Za njezin ženstveni look zaslužan je Chris McMillan koji je i osmislio legendarnu 'rachelicu'.

Iako je često isticala kako nije voljela popularnu frizuru zbog teškog održavanja jer je njezina kosa prirodno valovita i gusta, frizura plavokose glumica postala je veliki hit, a njezinu su moderno oblikovanu kosu željeli svi.

Iako izgleda kao da lijepa Jenn uvijek ima istu boju i frizuru, prošle su zapravo godine dok nije pronašla svoj prepoznatljivi stil.

  • +8
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: DANNY MOLOSHOK

Put do statusa vlasnice najpoželjnije frizure išao je postepeno, a doista je teško pomisliti kako je Jennifer zapravo na početku svoje karijere u seriji 'Ferris Buller' početkom 90-ih bila dugokosa brineta!

Nakon što je postala Rachel Green 1994. i njezina se kosa promijenila i posvijetlila te je više nikad nismo vidjeli u smeđokosim izdanjima.

Samo je kosu postupno posvjetljivala uz pomoć suptilnih svjetlijih pramenova, a jedino što je mijenala su bile dužine kose. Negdje s početka 2000. Jen se odvažila i svoju tad vrlo dugu kosu ošišala je na slojeviti bob, a nakon što joj je kosa ponovno narasla uglavnom se drži sadašnje frizure s manjim/većim preinakama.

Na crvenom tepihu je obično nosi raspuštenu pomno ispeglanu ili s laganim, mladenačkim valovima kao da se upravo vratila s plaže, a kako bi frizura bila besprijekorna njezina kosa je zdrava i njegovana.