S POTPISOM GOLDEN GOOSEA

Novu djevojku Bena Afflecka osvojile tenisice koje obožavaju i Hrvatice

08.06.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Otkako je potvrđeno da je glumac Ben Affleck pronašao sreću s kolegicom Anom de Armas, lijepa Kubanka ne pristaje privlačiti pažnju javnosti. Pandemiju koronavirusa slavni par odlučio je zajedno provesti u kućnoj izolaciji, a predah od nje gotovo svakodnevno koriste za šetnju i šoping u Los Angelesu

Proteklog vikenda slavni holivudski par uočen je u kupnji namirnica u četvrti Brentwood u Los Angelesu, a u njoj im se pridružila Benova najstarija kćer Violet iz braka s glumicom Jennifer Garner.

Poštivajući mjere zaštite od pandemije koronavirusa, trojac je kupnju obavio sa zaštitnim maskama na licu, a Benova nova odabranica pozornost je ponovno plijenila svojim pažljivo osmišljenim stajlingom.

Poput brojnih dama slavna Kubanka također nije odoljela ideji nošenja trapera od glave do pete, pritom uskočivši u predimenzioniranu jaknu vintage izgleda i traperice visokog struka s potpisom J Branda.

Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz spomenutu kombinaciju 32- godišnja odabranica Bena Afflecka kombinirala je klasičnu bijelu majicu, da bi cjelokupno izdanje stilizirala decentnim nakitom i svilenom maramom u službi rajfa.

U svoju bogatu modnu kolekciju Ana de Armas nedavno je uvrstila takozvane Superstar tenisice s potpisom talijanskog brenda Golden Goose, koje posljednjih tjedana bilježe veliku popularnost kod svjetskih modnih kupaca, ali i Hrvatica.

Posebnost ovih tenisica krije se u vrlo jednostavnom, a istovremeno trendi dizajnu. Prepoznatljive su po ušivenoj zvijezdi koja dolazi u raznim varijacijama boja, uzoraka i materijala te po džonu koji djeluje istrošeno i prljavo, a njihova cijena varira između 2500 i 3500 kuna.

Njihovom srebrnom inačicom s prepoznatljivim detaljem zvijezde u tamnoplavoj boji, Ana de Armas zaokružila je najnoviju kombinaciju.