ALESSANDRA AMBROSIO

Lijepa brineta dokaz je kako ovaj ljetni komad po pitanju udobnosti nema konkurenciju

08.06.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Zgodnu Alessandru Ambrosio kamo god pođe prate zadivljeni pogledi pa čak i kad se radi samo o običnoj šetnji u casual izdanju

Zgodna Alessandra Ambrosio kad je u pitanju moda jednostavno nikad ne griješi, a čak i kad je u nekom jednostavnom dnevnom izdanju izgleda fantastično.

Slavna ljepotica u slobodno vrijeme se najbolje osjeća u sportskim stajlinzima pa smo je tijekom karantene koju provodu u Kaliforniji viđali u udobnim tajicama, topovima, vrućim hlačicama...

  • +5
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da su kombinezoni itekako dobra alternativa za sve one kojima se ne da puno razmišljati o modnim kombinacijama, dokaz je i outfit lijepe Alessandre.

Prelijepa brineta čak i kad se nešto posebno ne trudi plijeni poglede na ulicama Los Angelesa, pa je u efektnom kombinezonu od lana s tankim prugama ponovno bila u središtu pozornosti.

Ležerno odjevena i s cool maskom na licu, Alessandra se uputila u jedan beauty spa centar u LA-ju koji su nakon dugo vremena počeli s radom.

Stajling za peticu upotpunila je s ravnim natikačama i efektnom smeđom torbom.

Tridesetdevetogodišnja ljepotica koja je svjetsku slavu stekla kao Victorijina anđelica trenutačno je u ljubavnoj vezi s talijanskim poduzetnikom Nicolom Oddijem, nakon što je prekinula 10-godišnju vezu s Jamiejem Mazurom s kojim ima dvoje djece, Noaha (8) i Anju (11).