NOVI REALITY

Evo zašto je bolje imati mačku nego TV

08.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Mačke i televizija, odnosno televizijski program, nazgled su neusporedivi, no vidjet ćete da baš i nije tako. Ako vam je trebao još jedan razlog da nabavite ili udomite mačku, evo nekoliko argumenata

Stranica o mačkama, Mačkarica, tvrdi da je bolje imati mačku nego televizor. Zašto? Saznajte u tekstu...

1. Zabava u baš svakoj prostoriji doma

Televizor u prosječnim obiteljima najčešće je smješten u dnevnoj sobi, ponekad i dodatni aparat u spavaćoj. To je uglavnom to jer teško da si netko može priuštiti više uređaja.

Što se mačaka tiče, one će vas zabavljati u bilo kojoj prostoriji da se nalaze.

2. Zabava traje bez obzira na sve

Ostanete li bez struje, televizor vam je samo komad skupe plastike s ponešto elektronike. Ista je stvar ostanete li bez televizijskog signala. Imate li mačku, bit će vam zabavno sa ili bez struje, po noći ili po danu te u svim ostalim varijantama i kombinacijama.


3. Mačka je jeftinija

Odlučite li se na udomljavanje mačke, nećete potrošiti ni jedne jedine kune. Ma ni lipe nećete potrošiti. Održavanje mačke, također, nije nešto pretjerano skupo.

S druge strane, inicijalno ulaganje u televizor penje se i do nekoliko tisućica kuna, a da ne govorimo o ostalim troškovima.

4. Zaboravite na reklame

Komercijalne televizije su – komercijalne. Ergo, od nečega se moraju financirati, a prikazivanje reklamnih sadržaja osnovni im je izvor prihoda. Mačka ne prikazuje reklame. Nikada!

5. Drama, komedija ili triler, mačka podržava sve žanrove

S televizijskim programom osuđeni ste na ono što su dotične TV kuće odlučile emitirati. Naravno, postoji velik broj programa i uvijek je moguće odabrati željeni sadržaj, no svejedno. Mačka će vam u jednom paketu ponuditi sve vrste sadržaja, u svako vrijeme, a vrlo često i istovremeno.

Članak u cjelosti pročitajte na Mačkarici