ANNA WINTOUR

Evo što najmoćnija žena mode misli o tenisicama i ravnim cipelama

08.02.2019 u 12:46

Bionic
Reading

Anna Wintour, legendarna urednica Voguea, vedri i oblači modnom scenom godinama, a njezino se mišljenje itekako uvažava

Wintour je tako nedavno pohvalila Meghan Markle što je, naravno, itekako odjeknulo u modnom svijetu, ali i šire.

'Mislim kako su obje mlade vojvotkinje, Kate Middleton i Meghan Markle, dobro došlo osvježenje u kraljevskoj obitelji', rekla je A. Wintour.

  • +17
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna modna urednica otkrila je i što misli o modnoj kameleonki Rihanni koja često svojim stajlinzima izaziva podijeljene komentare.

  • +13
Anna Wintour i njezina kćer Bee Shaffer na crvenom tepihu Tony Awardsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikad mi nije dosta Rihanninog stila. Imala sam prilike s njom surađivati uoči prošlogodišnje Met Gale. John Galliano je osmislio čak tri totalno otkačena stajlinga za Rihannu, nije se znalo koji je bolji od kojeg. Oboje su istinski uživali u toj suradnji. To je bio pravi trijumf mode. I svi smo imali sreću to vidjeti', rekla je Anna koja je otkrila i kako nema ništa protiv parki ili tenisica.

Sviđa joj se što je danas ženama udobnost na prvom mjestu.

'Prije ste mogli vidjeti žene kako u tenisicama žure na posao te ih u uredima zamijene za štikle. No danas su svi u tenisicama ili ravnim cipelama. Sve se promijenilo', kaže Anna dodajući kako je bitno u garderobi imati ono nešto posebno u čemu se dobro osjećamo.

Otkrila je i kako joj se jako sviđa kako npr. Cara Delevingne nosi odijela te da voli modne iskorake.

'Treba katkad i izaći iz 'udobne' zone i malo 'začiniti' stvari. Naravno, ja sam zadnja osoba koja bi o tome trebala pričati jer istu frizuru i sunčane naočale imam već 100 godina', smije se slavna urednica.