NEMILOSRDNA UREDNICA

Anna Wintour otkrila kakve haljine više ne može vidjeti na crvenom tepihu

24.01.2019 u 19:44

Bionic
Reading

Anna Wintour, jedna od najmoćnijih žena u modnoj industriji i urednica američkog izdanja magazina Vogue više od 20 godina, poznata je i kao dikatorica modnih trendova, a ovaj specifičan trend koji se često može ugledati na crvenom tepihu više ne može vidjeti

U prvoj epizodi videoserijala 'Go Ask Anna' američkog izdanja magazina Vogue, njegova urednica otkrila je što misli o novoj članici britanske kraljevske obitelji kao i o pojedinim modnim trendovima.

Kada je riječ o odijevanju za hod crvenim tepihom, Anna Wintour istaknula je ono što ju posebno smeta kao osobu koja se smatra jednom od ključnih figura u modnoj industriji.

  • +9
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Okruženi smo s toliko slavnih osoba za koje vjerujete kako im odabire na crvenom tepihu diktiraju stilisti i što će o njima misliti mediji, pa stoga završavaju u tipičnoj haljini sirena kroja, bez naramenica i sa šljokicama koju smo dosad vidjeli 5 tisuća puta', izjavila je slavna Anna Wintour kojoj kritika modnih izdanja na crvenom tepihu nije nimalo strana.

sezona nagrada

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Godine 2015. nakon sudjelovanja na tadašnjem izdanju dodjele nagrada Tony, Wintour nije skrivala svoje razočaranje izdanjima na crvenom tepihu istaknuvši da slavne uzvanice ne odustaju od već viđenih, sjajnih haljina sirena kroja kojih se te večeri previše nagledala.

  • +13
Anna Wintour i Bee Shaffer na crvenom tepihu Tony Awardsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavne glumice koje su uspjele proći strašni modni sud Anne Wintour su glumica Vanessa Redgrave,za koju kaže kako je uvijek prikladno odjevena i pritom izgleda apsolutno besprijekorno, te zvijezda filma 'Black Panther' Lupita Nyong'o pohvalivši njezinu modnu neustrašivost na crvenom tepihu, a da se pritom uvijek trudi istaknuti svoj specifičan stil.

  • +2
Lupita Nyong'o Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia