SVE ZA LJEPOTU

Evo koliko mjesečno Jen Aniston troši na izgled

14.03.2012 u 10:23

Bionic
Reading

Oko 12 tisuća kuna za lice i 36 tisuća kuna za tijelo, toliko otprilike Jennifer Aniston mjesečno košta zavidan izgled

Na savršenom tijelu i sjajnom izgledu zavide joj milijuni žena, a sad je konačno otkrila što je zaslužno za njezin dobar izgled i koliko mjesečno potroši na ljepotu.

Jennifer mjesečno troši oko 48 tisuća kuna na razne kreme i losione te strogi jelovnik i tjelovježbe koji su zaslužni za njezin besprijekoran izgled.

Samo na preparativnu kozmetiku glumica troši oko 12 tisuća kuna mjesečno. No osim u laserskom pilingu o kojem je, kako je nedavno sama priznala, postala ovisna i nakon kojeg 'tjedan dana izgleda kao žrtva požara', uživa i u raznim kremicama i losionima.

Krema za vrat marke Euoko koju Jen koristi sastoji se od kristala s Marsa i košta više od 3000 kuna, a na čišćenje lica odlazi jednom mjesečno.

Lice razbuđuje jeftinim Neutrogeninim sapunom za lice te je hidratizira kremom od ruže Dr. Hauschka. Protiv bora bori se 'težom artiljerijom', serumom Mila Moursi koji košta oko 3000 kuna.

Dobru formu odražava satovima joge koje joj drži privatna instruktorica Mandy Ingber, što je košta oko 20.000 kuna mjesečno. Jennifer isto tako strogo i pazi što jede, a jelovnik joj je sastavila nutricionistkinja Carrie Walt koja joj dostavlja i hranu, a te usluge Aniston plaća oko 15.000 kuna mjesečno.