MODNI KLASIK

Evo kako u stajlinge uklopiti apsolutni modni hit ove jeseni

08.11.2018 u 06:55

Bionic
Reading

Vječiti kardigani, modeli s ili bez gumbića, vratili su se na modnu scenu i to u velikom stilu. I svi se slažu kako nikad nisu bili više cool

Čini se da će unazad nekoliko sezona iznimno popularne hudice i sweatshirts polako svoje mjesto ustupiti kardiganima, ponovno velikom hitu.

  • +39
Kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nije ni čudo jer se radi o komadu koji pristaje gotovo svakom stasu te se sjajno uklapa u svaki stil - bitno je samo pronaći model koji laska liniji.

Bez obzira radi li se o pletenima ili pamučnima, predimenzioniranima ili onim kraćima, u ovim vječitim vestama bit ćete ove jeseni i zime totalno u trendu.

Iako su nekad bili rezervirani samo za štreberice ili gospođe u zlatnim godinama, chic kardigane prigrlile su modne kulerice poput Alexe Chang, sestara Hadid ili Selene Gomez i spretno ih kombiniraju s majicama s printom i kožnim minicama ili traperom.

Sjajna stvar kad se radi o kardiganima njihova je mogućnost kombiniranja jer se mogu nositi u najrazličitijim varijantama upareni s košuljom, topom, bluzom ili majicom, a za najhrabrije i bez grudnjaka!

Duži model nosite zakopčan i u kombinaciji s čizmama iznad koljena, a modne ovisnice neće odoljeti ni šarmantnoj kombinaciji nadahnutoj grungeom i 90-ima: cvjetna haljina, kardigan i combat čizme.

Ako se odlučite za oversized model, ne zaboravite da ostatak outfita mora biti uži kako bi se postigao balans figure, a fashionistice ga vole nositi i s neizbježnim remenom kako bi naglasile struk.

Tko kaže da se svjetlucavi kardigan mora nositi samo navečer? Uz bijelu ili crnu suknju od tila, combat gležnjače i majicu sa zanimljivim printom, možete ga isfurati i kao cool dnevni stajling.

Kardigan, najbolje neutralnih boja, možete kombinirati i na posve nov način - utaknut u traperice, a gumbe podesite tako da otkrijete golo rame. Ukoliko volite military stil, nećete pogriješiti uparite li s hlačama maskirnog uzorka posve neočekivanu živu nijansu poput žute ili kraljevski plave.

Najpoželjniji su modeli u jesenskim tonovima, intenzivno zeleni ili oni u boji burgundca, ali ako se odlučite za neutralne nijanse poput bež ili sive, riješili ste se problema oko slaganja boja jer se takvi modeli lako uklapaju u svaki look. A ako ste raspoloženi za modne eksperimente, kardigan možete složiti oko vrata poput predimenzioniranog šala. Zaigrajte se modnim trendovima i eksperimentirajte...