dugoročno rješenje

Evo kako je Indira Levak trajno riješila problem s vlagom i plijesni

11.12.2023 u 09:36

Bionic
Reading

Provjetravanje prostora, bojanje mrlja od plijesni, korištenje sobnih biljaka i slična rješenja u borbi s vlagom ne daju dugoročne rezultate, a nerijetko i povisuju režije

Problemi s vlagom i plijesni posebno su učestali u hladnije doba godine kada zadaju velike glavobolje vlasnicima kuća, nekretnina kraj mora, domovima na prizemnim katovima ili u starogradnji. S ovim problemom dugo se borila i pjevačica Indira Levak koja je napokon otkrila dugoročno rješenje.

S obzirom na to koliko je velik broj onih koji teško izlaze na kraj s vlagom u svojim domovima, na internetu je moguće pronaći velik broj iskustava s raznim rješenjima. Jedno se, ipak, nametnulo kao najbolje i najisplativije.

'Na internetu mi je iskočio tekst o Lunosu u kojem zadovoljan korisnik objašnjava koliko su dobri filteri i kako su mu riješili problem s vlagom i neugodnim mirisom. Budući da suprug i ja imamo kuću u Galovcu pored Bjelovara jako nas je zainteresirao asortiman Lunosa. Počela sam istraživati, googlati, čitati na forumima iskustva kupaca i svi su imali samo riječi hvale', rekla je Indira.

Poznata hrvatska pjevačica sa suprugom ima kuću u Galovcu pored Bjelovara, na području izloženom stalnoj vlazi. Poseban problem nastajao bi u hladnije doba godine kada ne bi mogli redovito provjetravati prostor.

No, čak i redovito provjetravanje nije bilo održivo rješenje.

Upravo zato su se odlučili za Lunos ventilacijski sustav, koji se već godinama pokazuju kao nepogrešiv odabir i dugoročno rješenje za uklanjanje vlage i plijesni.

Ogromna promjena u kratkom roku

'Uzeli smo filter Lunos za kuću u Galovcu, za probu. Ja sam vam skeptična djevica po horoskopu, nikada se ne zaletavam i ne vjerujem slijepo reklamama. Volim isprobati. Uvjerila sam se u djelotvornost i sve ono što nas je smetalo i nismo mogli riješiti sada je riješeno ovim ventilacijskim sustavom', ističe pjevačica.

Tajna Lunos ventilacijskih sustava jest u mehanizmima koji osiguravaju ugodno uravnotežen i kontroliran protok svježeg zraka baš tamo gdje je potreban, pritom vješto uklanjajući ustajale zračne džepove.

Garancija njihove uspješnosti u borbi s vlagom i plijesni jest u naprednoj tehnologiji koja automatski odvodi potrošeni zrak s neugodnim mirisima, kao i suvišnu vlagu te štetne čestice, a u prostor dovodi svježi filtrirani zrak.

Velika prednost je i što ne morate dugo čekati na prve rezultate i uživanje u ugodnom prostoru sa svježim i čistim zrakom, a to potvrđuje i Indirino iskustvo.

Opasnosti od boravljenja u vlažnom prostoru

  • poteškoće s disanjem
  • razvijanje simptoma poput kašlja, kihanja i curenja nosa
  • slabljenje imuniteta
  • astma
  • umor
  • glavobolje
  • loš san
  • malaksalost
  • pneumonitis

'Nevjerojatno je koliko malo vremena treba da se osjeti promjena. U kuću u Galovcu, ušli smo nakon što je mjesec dana bila zatvorena - i nije bilo ni mirisa ni vlage. Ovo mi je bila najpametnija odluka i žao mi je što se nisam ranije upoznala s asortimanom Lunosa.'

riješite se vlage

30 % na kupovinu Lunos proizvoda u prosincu!

Iskoristite akciju koja traje kroz cijeli prosinac.

Jednostavna i brza ugradnja

Uz to, Lunos ventilacijski sustavi vrlo su jednostavni za ugradnju pa ne morate brinuti da će vam se u ovom postupku oštetiti zid ili namještaj. Ne samo to, iskustva iz prve ruke potvrđuju da nakon ugradnje prostor ostaje blistavo čist!

'Bili su brzi i čisti, a i ja sam im malo pomogla s usisavačem dok su bušili. Ne mogu ja samo stajati sa strane i gledati, hahaha', u šaljivom je duhu podijelila svoje pozitivno iskustvo Indira.

Ako vam pri samoj pomisli na često zahtjevne dogovore s majstorima 'pada mrak na oči', u ovom slučaju možete biti potpuno bezbrižni. Naime, postupak ugradnje Lunos ventilacijskih sustava dogovara se u svega par koraka, nakon čega sve teče iznimno glatko.

'Proces dogovora je išao jako glatko, nakon mog upita ekipa je izašla na teren i predložila mi gdje ugraditi Lunos ventilacijski sustav i koje jedinice. Nakon mojeg potvrđivanja, dogovorili smo termin ugradnje i sve je bilo riješeno u jednom danu. Zaista profesionalno i brzo, što uistinu cijenim', zaključuje zvijezda domaće scene.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s LUNOS HRVATSKA d.o.o.