XXL ZA NJUŠKE

Evo kako fitnesom možete pomoći psima

22.01.2016 u 10:08

Bionic
Reading

Fitnes-centar XXL u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organizira događaj XXL za Njuške s ciljem prikupljanja donacija za štićenike udruge. Njihove dlakavce moći ćete razveseliti kojom kunom, hranom ili ampulama protiv krpelja i buha, kako vam odgovara

Ako želite pomoći napuštenim i nezbrinutim psima, a volite vježbati, Fitnes-centar XXL u suradnji s Udrugom Indigo organizira događaj XXL za Njuške kako bi prikupio novac za svoje štićenike. Događaj će biti namijenjen svakome tko voli životinje i vježbanje. Udruga Indigo novac koji sakupi od ove akcije iskoristit će kako bi zbrinula brojne zlostavljane i napuštene životinje.

Udruga Indigo postoji od 2013. i do sada je uspješno udomila više od 550 životinja. U suradnji s vrhunskim trenerima pokrenula je klub za vlasnike pasa Sirius te se jedina u u Hrvatskoj bavi resocijalizacijom i rehabilitacijom pasa s problemima u ponašanju.


U slučaju da se XXL za Njuške čini kao nešto u čemu biste željeli sudjelovati, dođite 17. veljače 2016., između 19 i 23 sata u Fitnes-centar XXL 1, u paviljonu 25 Zagrebačkog velesajma. Isprobajte jedan od (ili sva) četiri, grupna programa ili našu vrhunski opremljenu teretanu bez obaveze plaćanja članarine ili dnevnog treninga već uz dobrovoljnu donaciju za četveronožne štićenike udruge. Donacija može biti u kunama, hrani ili ampulama protiv krpelja i buha.

Na raspolaganju će vam biti teretana na principu otvorenog prostora od tisuću kvadratnih metara, s 200 radnih mjesta te grupni treninzi u dvoranama. Ukratko, ima mjesta za sve.

Programi su:

-u 19 sati Fat burning (dvorana 1) i Pilates (dvorana 3)

-u 20 sati Intervalni trening (dv. 1) i Vinyasa yoga (dv. 3)