USPJEŠAN GLAZBENIK

Evo gdje je danas nekadašnja dječja zvijezda

29.03.2013 u 15:21

Bionic
Reading

Godine 2003. Dino je s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav' odnio pobjedu na dječjem Eurosongu, no danas je ovaj nekad preslatki dječak uspješan glazbenik koji je zakoračio u hard rock zvuk

'Htio bih postati najveći! Možda zvuči bezobrazno i bahato, ali to je dobra motivacija da se zbilja uspije', rekao je nedavno 20-godišnji Dino Jelusić. Iako ga se mnogi sjećaju kao slatkog dječaka koji je sa samo 11 godina pobijedio na dječjoj Euroviziji, danas je uspješan student Muzičke akademije u Zagrebu, ali ne samo to.

U Južnoafričkoj Republici Dino je snimio album na engleskom jeziku s najpoznatijim tamošnjim glazbenicima. Mladi glazbenik na albumu je okupio sjajnu ekipu poput repera Mandoza, jednog od najpopularnijih glazbenika u Africi, pjevačicu Dailanu, koja je radila s Gunsima, Cindy Alter koja ima 12 milijuna prodanih ploča i mnogim drugim zvijezdama.

Dino danas voli hard rock zvuk, što se može vidjeti u videu u kojem Dino nastupa kao Dino Jelusić & Made in Iron bend, a publika će ga imati priliku poslušati kako izvodi hitove kultnog britanskog benda Iron Maiden koji 31. srpnja dolazi u zagrebačku Arenu.

Dino Jelusić