MILJE I JOŠ PUNO, PUNO VIŠE

Erste Card Club i Croatia Airlines časte avionskim kartama

13.11.2019 u 17:13

Bionic
Reading

Bliži se 30. rođendan Croatia Airlinesa i 50 godina Diners Cluba u Hrvatskoj. Gdje je proslava? Ti reci nama!

Volimo obilježiti velike i važne brojeve, a – kao svi pravi slavljenici – još više volimo da naša proslava i drugima ostane u super sjećanju. U ekskluzivnoj nagradnoj igri povodom dviju okruglih godišnjica, novi i postojeći korisnici Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines kartica mogu osvojiti avionske karte za europske ili domaće destinacije po svom izboru.

Berlin, London, Barcelona... Možda Dubrovnik? Izaberi kamo želiš ići i počni se pakirati, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Da ne putuješ on budget, Diners Club će tvoj putni budžet podebljati s 10 tisuća kuna na Diners kartici. Preostaje ti samo nagovoriti svog +1, odletjeti na željenu destinaciju i nezaboravno se provesti!

Sudjelovanje u nagradnoj igri sasvim je jednostavno – prijaviš se u par klikova na stranici do 31.12.2019. i u automatsko izvlačenje ulaziš svakom transakcijom iznad 100 kuna, tako da više transakcija znači i više prilika za fantastične letove i novčane nagrade. O pravilima ili nagradnom fondu više možeš saznati ovdje.

Još nešto! Ako još nemaš paket Diners Club Croatia Airlines i Visa Croatia Airlines kartica, sad je pravi trenutak da ga zatražiš 100% digitalno jer te nagrađujemo s 4000 milja dobrodošlice na Miles & More računu.

Sretan rođendan nama, sretan put tebi!