NOVI ODABRANIK

Nećakinja Julie Roberts prekinula zaruke zbog bivšeg dečka Kirsten Dunst

20.03.2019 u 18:00

Bionic
Reading

Prema napisima američkih medija, 28- godišnja glumica Emma Roberts odlučila je prekinuti zaruke s glumcem Evanom Petersom nakon koga je sreću potražila u zagrljaju kolege Garretta Hedlunda

Javnosti najpoznatiji po ulogama u filmu 'Troja' i 'Tron: Nasljedstvo', 34- godišnji glumac Garrett Hedlund novi je odabranik Emme Roberts, nećakinje slavne Julie Roberts koja je zbog nove veze odlučila prekinuti zaruke s glumcem Evanom Petersom.

  • +4
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glasine o ljubavnoj vezi, Emma i Garrett potvrdili su nakon što su viđeni držeći se za ruke u četvrti Silverlake u Los Angelesu, a prema navodima izvora bliskih glumici, njezin prekid zaruka s glumcem Evanom Petersom ne predstavlja šok s obzirom da su odlučili ostati u prijateljskim odnosima.

S Evanom Petersom nećakinja Julie Roberts upoznala se 2012. godine na setu snimanja filma 'Adult World' da bi ponovno glumili zajedno u četiri sezone serije 'American Horror Story'. Godine 2013. Emma i Evan su svoju vezu okrunili zarukama s kraćim prekidima između 2015. i 2016. godine.