KULTNI MODEL

Pristupačne i cool: Poznate ljepotice ne mogu se zasititi ovih legendarnih tenisica čija cijena nije veća od 500 kuna

05.06.2020 u 12:19

Bionic
Reading

Uz 'starke', 'kedsice' ili tenisice 'Superga' čiji je veliki fan i Kate Middleton, u kategoriji najpopularnijih platnenih modela su zasigurno i kultne 'vansice' prepoznatljivog dizajna

Vansice su jedan od onih modela tenisica koji već ima bezvremenski karakter i nosi dobrodošlu dozu buntovništva.

U stanju su svaki stajling podignuti u trenu i dati mu jednu posebnu cool notu, a čini se da se to baš sviđa i poznatim trendestericama koje svoje vansice nose od jutra do mraka.

  • +3
Slavne cure u Vans tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je popularni brend Vans nastao u Kaliforniji davne 1966. godine, popularnost njihovih tenisica mu nije nimalo izblijedila tijekom svih tih desetljeća, dapače...

Brend su osnovali skejteri, braća Paul i James Van Doren, te Serge D'Elia i Gordon Lee jer su im trebale tenisice s ravnim potplatom kako bi se lakše održali na skateboardu. I ostalo je povijest!

Fashionistice poput Hailey Bieber, Lucy Hale, Dakote Johnson, Emme Roberts, Olivije Wilde ili Kendall Jenner, velike su obožavateljice ovih udobnih tenisica čija je cijena uglavnom ne prelazi oko 500 kuna.

Bez obzira odlučite li se za model slip-on koji npr. vole Emma Roberts ili Olivia Wilde ili pak legendarni old skool poput Hailey Bieber, nećete pogriješiti.

Sjajno izgledaju bez obzira uparite ih s vrućim jeans hlačicama, lepršavim joggericama, minicama ili midaxi haljinama.

  • +5
Olivia Wilde u slip-on vansicama Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia