INSPIRIRANA tiktokom

Emily Ratajkowski prošetala nekoliko trendova sezone i ukrala sve poglede

25.11.2022 u 13:44

Bionic
Reading

Poput kolegice s modnih pisti, američke it djevojke Belle Hadid, 31- godišnja Emily Ratajkowski pokazala se velikom obožavateljicom nošenja trendova iz 90-ih i s početka milenija, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori njezino friško izdanje s ulica New Yorka

Emily Ratajkowski gleda TikTok sat vremena dnevno kako bi ‘isključila misli’, priznala je nedavno britanskom magazinu Vogue, a osim što je oduševljena gledateljica i sama redovito dijeli videozapise na omiljenoj platformi pripadnika generacije Z.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svaki TikToker će reći da je stranica ‘For You’ prepuna modne inspiracije, a poznata brineta očito ju je pozorno promatrila jer je na ulicama New Yorka osvanula u izdanju stvorenom upravo od najpopularnijih modnih trendova s TikToka u duhu Y2K estetike.

U šetnji s voljenim psom Colombom, neprikosnovena kraljica bikinija tako je uočena u izdanju kojim je dominirala duga suknja od ispranog trapera, kaubojske čizme i pleteni kardigan koji je bio više seksi nego udoban.

U svom intervjuu za Vogue, Emily je rekla da je ‘puno naučila’ uživljavajući se u sadržaj na Gen-Z platformi. Iako je i sama pronašla inspiraciju, manekenka također daje sve od sebe da je pruži svojim objavama na društvenim mrežama i street style izdanjima u Velikoj jabuci.

  • +3
Maksi traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije