U NOVOM INTERVJUU

Emily Ratajkowski otkrila čiji stil obožava kopirati, ali i trik kako trenirku učiniti otmjenom

05.10.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Poznati američki brend pristupačne odjeće Nasty Gal, kojeg je 2006. godine osnovala biznismenka Sophia Amoruso, predstavio je novu modnu kampanju čije je zaštitno lice neprikosnovena kraljica bikinija, Emily Ratajkowski

U povodu nove jesenske kampanje brenda Nasty Gal, poznata američka manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata u razgovoru za magazin InStyle, između ostalog, otkrila je kako je velika obožavateljica cjenovno pristupačnih komada s potpisom high street brendova i svoj trik kako trenirku učiniti otmjenom.

U spomenutoj modnoj kampanji Emily Ratajkowski predstavila je mnoštvo komada retro estetike a, kako sama priznaje, njezini omiljeni komadi iz kolekcije su haljina zebra uzorka s pripadajućim šeširom i crno odijelo u maniri 80-ih – odjevni komadi koji se uklapaju u njezin osoban stil odijevanja.

Njezino priznanje nimalo ne čudi o čemu dovoljno govore njezina brojna street style izdanja za koje inspiraciju redovito pronalazi u stilu odijevanja Julije Roberts tijekom ludih 80-ih.

'Sviđa mi se način na koji je 80-ih godina nosila predimenzionirana odijela. Nedavno sam ponovno pogledala njezin film 'Moj dečko se ženi' i u cijelom filmu izgleda besprijekorno noseći sva ta odijela sa otkačenim topovima i minijaturnim sunčanim naočalama. Ona uvijek uspijeva izgledati lijepo i kul', priznaje slavna brineta.

Poput brojnih dama ni Ratajkowski nije imala priliku za svečanija odijevanja zahvaljujući vladajućoj pandemiji koronavirusa, stoga posljednjih mjeseci njezinu modnu pozornost osiguravaju udobni odjevni komadi predimenzionirana kroja.

'Veselim se hladnijem vremenu jer ću se napokon moći poigrati sa različitim modelima sakoa i jakni uz opuštene modele hlača i tenisice. Ovi komadi u kombinaciji uvijek djeluju udobno i chic', mišljenja je Ratajkowski, a za sve one dame koje posljednjih mjeseci pribjegavaju nošenju trenirki uslijed pandemije, ova poznata brineta otkriva kako ih učiniti otmjenijima.

  • +17
Emily Ratajkowski za Nasty Gal Izvor: Profimedia / Autor: Nasty Gal/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz klasične zlatne naušnice ringove navedeno ćete, prema njezinim riječima, postići s debljim i dužim čarapama koje će na mjestu držati donji dio nogavica trenirke, a u suprotnom pokazujući gležnjeve u trenirci cjelokupno izdanje izgledat će kao da u njega niste uložili preveliki trud. Kako otkriva, upravo čarape imaju ključnu ulogu u stvaranju različitih proporcija stajlinga.

S brendom Nasty Gal 29- godišnja manekenka već je imala priliku surađivati prošle godine, a poput brojnih zvijezdi ni sama nije imuna na cjenovno pristupačne komade s potpisom high street brendova, a u intervjuu za magazin InStyle također je otkrila da je neke od najboljih komada u svojoj kolekciji u ormaru pronašla u trgovinama rabljenom odjećom.

'U ormaru imam nekoliko različitih modela mini haljina koje sam sa 17 godina kupila u second hand dućanima u San Franciscu i do danas ih obožavam nositi i stilizirati na različite načine. Ako se dobro sjećam, svaku od haljina sam platila 30-ak kuna i one su i dalje moji omiljeni komadi u ormaru', otkriva Ratajkowski.