nije prošlo nezapaženo

Ella Dvornik pohvalila se promjenom izgleda, a društvene mreže 'gore'. Obožavatelji joj pišu: 'Tko je ovo i što si napravila Elli'

15.09.2022 u 23:32

Bionic
Reading

Ponovno je Ella Dvornik izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama. Ovoga puta pohvalila se novim, osvježenim izgledom koji uključuje novu frizuru. Prema svemu sudeći ta promjena se itekako dopala njezinim obožavateljima, a sviđa se i njezinoj mami Danijeli Dvornik

Kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika i Instagram zvijezda na svom profilu se pohvalila novom frizurom. Prema svemu sudeći, Ella je svoju prepoznatljivu dugu, platinasto plavu kosu zamijenila nešto suptilnijom nijansom smeđe.

Na dvije objavljene fotografije Ella pozira u crnoj, uskoj majici ukrašenoj trenutno vrlo popularnim prorezom, a u prvom planu je njezina frizura. Ovog puta Ella se odlučila na malo tamniju i kraću frizuru, a ova promjena njezine pratitelje i prijatelje je oduševila te se nisu suzdržavali da je obaspu komplimentima.

'Novo godišnje doba- nova boja kose! Malo sam zatoplila boju kose da bar ona bude topla kad nam najavljuju hladne radijatore..,' duhovito u svom stilu napisala je Ella uz objavljene fotografije, a u komentarima joj se među prvima javila mama Danijela. 'Ma ta ti je pogođena i nemoj opet mijenjat,' savjetovala joj je mama.

Dino Jelusić joj je ostavio kratak i jasan komentar te je napisao: 'Vrh'. 'Odlična boja', 'Tko je ovo i što si napravila Elli?', 'Ekstra', 'Predivna', 'Genijalnaaaa, super ti stoji!', 'Super je , bolje nego prije', 'Predivna', 'Opaaa...mačkoooo,' nizali su se komentari oduševljenih obožavatelja.

ŠUŠUR U CENTRU

Na zagrebačkoj špici, prepunoj poznatih lica, sve poglede ukrala je Ella Dvornik u vrućim hlačicama

Pogledaj galeriju