EFEKTNI DETALJI

Elegantno, a izazovno: Hailey Bieber ukrala je svu pozornost u predivnoj haljini

29.03.2022 u 13:04

Bionic
Reading

Postoskarovska zabava u režiji magazina Vanity Fair ona je koju brojne zvijezde ne žele propustiti, a na ovogodišnjem izdanju posebno je zablistala i supruga kanadske glazbene senzacije

Baš poput oskarovskog crvenog tepiha, onaj na zabavi magazina Vanity Fair uživa podjednaku pozornost modne javnosti, a samim time brojne zvijezde na njemu se trude posebno zablistati.

U moru viđenih izdanja, američka it djevojka Hailey Bieber uspjela se posebno istaknuti. Poput glumice Zoe Kravitz, supruga Justina Biebera u posljednje vrijeme usko surađuje s modnom kućom Saint Laurent kojoj je povjerila kreiranje kreacije za hod crvenim tepihom zabave Vanity Faira.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Pripijena uz tijelo, a opet dovoljno prozračna, sa zavodljivim prorezima, elegantnim volanima i velikim detaljem cvijeta, haljina viđena na Hailey Bieber djelovala je spokojno, a istovremeno punom detalja.

S potpisom Saint Laurenta, ova haljina trendi je po mnogočemu, primjerice zahvaljujući svojoj maxi dužini koja je vrlo popularna ove sezone. Ali naravno i zbog zavodljivih proreza – detalja koji je zavladao modnim pistama i kojega su brojne ljubiteljice mode u potpunosti prigrllile. Istaknuti volani na ovoj haljini boje pijeska dali su joj sofisticiran i uzbudljiv izgled, dok je predimenzionirani cvjetni detalj upotpunio cjelokupni izgled.

VANITY FAIR PARTY

[FOTO] Riskantna izdanja na zabavi godine: Zvijezde se odlučile pokazati u odvažnijim stajlinzima

Pogledaj galeriju

Stražnji dio haljine ispao je gotovo spektakularniji od pogleda sprijeda – s ekstra dubokim dekolteom koji je otkrivao preplanulu kožu. Hailey Bieber jednostavno zna pokazati kožu na vješt (i elegantan) način.

Haljinu s potpisom Saint Laurenta uparila je s velikim zlatnim narukvicama minimalističkog dizajna s potpisom brenda Tiffany and Co., a koje joj se omotavaju oko zapešća. Minimalistički pristup njegovala je i po pitanju ljepote odlučivši se za frizuru mekanih valova i vrlo prirodan make-up, koji je savršeno nadopunio haljinu.