PAŠU UZ SVE

Elegantnija verzija: Omiljene natikače iz Zare zasjale su u novom ruhu

07.03.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Kao i svake sezone, najpoznatiji član obitelji Inditex, ima nekoliko ultimativnih hitova u rukavu, a ovoga se puta radi o prelijepom modelu natikača koje ćete dugo nositi

Mule sandale koje su se prije nekoliko sezona vratile na modnu scenu još uvijek su tu, a Zara je lansirala novu varijantu koja oduševljava kako svojom praktičnošću i univerzalnim stilom tako i ljepotom dizajna.

Najočekivaniji proljetno-ljetni model vraća se u ponudu, ali obnovljenog izgleda i s dodatkom pete.

Inačica ravnih potplata koja je dobro poznata svim zaljubljenicama u modu, model je koji fashionistice vrlo brzo razgrabe jer je istovremeno i klasičan i trendi.

Riječ je o modelu koji modne ovisnice obožavaju iz sezone u sezonu još otkako se pojavio u ponudi prije pet godina, odnosno 2018. godine.

Iz sezone u sezonu, osnivač španjolskog diva Inditex Amancio Ortega kojeg je na čelnom mjestu naslijedila kćer Marta, plasirao je na tržište poboljšane verzije ovog klasika i to u različitim nijansama poput bež, plave, žute i crvene, pa čak i s krokodilskim i svjetlucavim efektom.

I ovoga proljeća najpopularnije Zarine proljetno-ljetne kožne natikače dolaze u novom ruhu. Sad im je dodana četvrtasta, udobna peta koja ih čini dvostruko neodoljivijima. Zadržavaju i sad svoj prepoznatljiv dizajn sa širokim prekriženim remenom i prekrasnom prirodnom smeđom nijansom koja se kombinira uz apsolutno sve.

Također, široka potpetica od 6 cm jamči veću stabilnost, ali i pregršt nevjerojatnih kombinacija pa ih bez puno muke možete kombinirati i sa svim suknjama, trapericama i ljetnim hlačama koje imate u ormaru.

Udobne, lijepe, elegantne, praktične i iznad svega, ove Zarine sandale su višestruko isplative, a treba spomenuti kako imaju još jednu veliku prednost: svoju prihvatljivu cijenu koja iznosi 39,95€ pa ako vam se sviđaju, savjetujemo vam da ih čim prije ugrabite jer nimalo ne sumnjamo kako će vrlo brzo nestati.

  • +26
Street style izdanja na milanskom Tjednu mode Izvor: Profimedia / Autor: MARCY SWINGLE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA