CARMEN GIMENO

Široke traperice izgledaju fantastično i ako imate iznad 50, a evo kako ih stilizirati

07.03.2023 u 09:07

Bionic
Reading

Španjolska modna senzacija Carmen Gimeno ne prestaje nas oduševljavati svojim genijalnim modnim rješenjima

Kreativka iz Bilbaa modu ima u malom prstu, a da je tako, dokazala je i najnovijim stajlingom kojem je teško naći manu.

Pedeset plus senzacija s rastućim brojem pratitelja na društvenim mrežama vješto kombinira komade iz svima cjenovno pristupačnih trgovina poput Manga, Zare ili H&M-a, a zadivila nas je ovom ludo dobrom modnom kombinacijom koju vrijedi kopirati.

Ako niste ljubiteljica tenisica ili loaferica, Carmen ima još jedno rješenje koje će vas odmah osvojiti.

Povratak balerinki, koje su neko vrijeme izbivale s modne scene, svidio se i sjedokosoj influencerici te ih je s puno stila spojila s još jednim trendi komadom koji, ako se dobro kombinira, pristaje svima - trapericama širokih nogavica.

  • +3
Baggy traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Stajling kojem se nema što prigovoriti spojila je s jednostavnim bijelim topom i upečatljivom jaknicom od tvida nadahnutom dizajnom legendarnog Chanela, kojom je istaknula struk.

TRADICIJA SUBOTOM

[FOTO] Iako je špica bila prepuna četveronožnih ljubimaca, nama je za oko zapela brineta s tetovažom i najkraćom minicom

Pogledaj galeriju

Ova bezvremenska modna kombinacija pristaje svima bez obzira na dob, a sjajno je rješenje i za odlazak u šetnju, posao, šoping...

Kao i uvijek, ovaj je outfit izazvao brojne pozitivne komentare, a svi su pohvalili ženstveni look španjolske pedeset plus influencerice. 'Lijepa kao uvijek', 'Divna kombinacija', 'Sviđa mi se vaš stil', samo su se nizale pohvale na Instagramu poznate plus age fashionistice.