KOJOJ bolje stoji?

Modna inspiracija s kraljevskih dvora: Švedska princeza iskopirala blagdanski stajling Kate Middleton

22.12.2021 u 18:18

Bionic
Reading

Da stil odijevanja britanske miljenice Kate Middleton pomno prate i dame s kraljevskog dvora dovoljan dokaz je najnoviji stajling princeze Madeleine od Švedske

Sve što odjene vojvotkinja od Cambridgea uspijeva se rasprodati brzinom svjetlosti, a veliki modni utjecaj kakvog ima na dame diljem svijeta preslikao se i na kraljevski dvor.

Sa suprugom i troje djece, kćer švedskoga kralja Carla Gustafa XVI i kraljice Silvie prema dugogodišnjoj tradiciji u kraljevskoj palači u Stockholmu dočekala je božićno drvce koje će ovih blagdana krasiti njihov dom, a ljubitelje kraljevskih obitelji posebno je zaintrigirao njezin modni odabir za ovu priliku.

Princeza Madeleine od Švedske Izvor: Profimedia / Autor: ANDERS WIKLUND / AFP / Profimedia

Princeza Madeleine plijenila je elegancijom u izdanju koje se brojnima s razlogom učinilo poznatim. Gotovo identičnu kombinaciju u znaku crnog gornjeg dijela i crvene midi suknje s kariranim uzorkom protekle godine u blagdansko vrijeme nosila je britanska miljenica Kate Middleton, a baš poput nje, 39- godišnja princeza zaokružila ju je crnim modelom visokih čizmi do koljena.

Rodnu Švedsku princeza Madeleine odlučila je trajno napustiti sa suprugom i troje djece, novi život potraživši u Americi, a blagdane je kao i brojni ljudi diljem svijeta odlučila provesti u krugu svoje obitelji.