RACHEL ZOE

Zimska idila proslavljene dizajnerice: U kaputu upečatljivog uzorka teško ju je ne primijetiti

23.12.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Poznata dizajnerica Rachel Zoe kao i mnogi poznati i bogati Amerikanci, božićne blagdane provodi u bajkovitom Aspenu, omiljenoj zimskoj destinaciji u Coloradu

Zgodna plavuša vitke figure, rođena Njujorčanka, u svijetu mode je gotovo već 20 godina, a ova diplomantica Sveučilišta George Washington, okušala se i kao voditeljica i spisateljica.

Uz Nicole Richie, Rachel Zoe jedna je od rodonačelnica boho chic modnog stila, a iako nije školovana dizajnerica (završila je studij psihologije i sociologije) na početku karijere je radila kao stilistica mnogih slavnih glumica poput Lindsay Lohan, Mische Barton, Keire Knightley, Cameron Diaz, Jennifer Garner, Jennifer Lawrence...

  • +3
Rachel Zoe Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata po svojim besprijekornim modnim kombinacijama, nije promaknula fotografima niti prilikom obilaska trgovina u elitnom zimovalištu čiji su redoviti gosti i mnoge poznate stanovnice Hollywooda poput Dakote Johnson, Kate Hudson i dr.

Pedesetdvogodišnjakinja je privlačila poglede u hrabrom stajlingu odabravši kaput leopardskog uzorka i uskladivši ga s maskom istoga stila.

Kako ovakvi upečatljivi komadi 'kradu' pozornost, modna dizajnerica je ostatak outfita ublažila te je ostatak stajlinga bio u crnoj boji.

Dugu plavu kosu, svoj zaštitni znak, Rachel Zoe stilizirala je u blage uvojke.

Inače, dizajnerica je u sretnom braku od 1998. s bankarom Rodgerom Bermanom s kojim ima dva sina.