MODNI DVOBOJ

Elegantna danska princeza uspjela u potpunosti zasjeniti Brigitte Macron

09.10.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Susret dvaju ikona stila, prve dame Francuske, uvijek besprijekorno skockane Brigitte Macron i danske princeze Mary, nikako nije mogao proći nezapaženo

Premda je često na meti modnih kritičara koji joj zamjeraju otkačene odabire poput kožnih hlača, minica ili military kaputa koji po njima nisu primjereni njezinoj funkciji, prva dama Francuske nikad ih nije previše doživljavala.

  • +2
Modni dvoboj: Brigitte Macron i princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Brigitte koja je 24 godine starija od svog supruga, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, ponovno je pokazala svoj besprijekorni osjećaj za stil u all black outfitu koji je u prvi plan stavio njezine vitke noge koje vrlo rado pokazuje.

Radi se o haljini-kaputu omiljenog joj vojničkog kroja s kopčanjem cijelom dužinom, našivenim remenom i velikim džepovima koju je uparila s crnim stiletticama od brušene kože.

Odličan stajling začinila je svojom prepoznatljivom bob frizurom sa šiškama, a make upom je naglasila oči.

  • +5
Princeza Mary Izvor: EPA / Autor: JEON HEON-KYUN

Usprkos pomno odabranom stajlingu u ovom je dvoboju ipak pobijedila elegantna članica danske kraljevske obitelji, princeza Mary, inače rođena Australka koju često zbog stila odijevanja, ali i sklonosti recikliranju uspoređuju s Kate Middleton.

Simpatična 47-godišnja brineta zadivila je u fantastičnom stajlingu za koji je dobila samo pregršt komplimenata. U kombinaciji midi suknje A-kroja od kockastog tvida s potpisom Alexandera McQueena i bijele dolčevite, princeza Mary je bila modna zvijezda ovog susreta. Princeza Mary, inače majka četvero djece, ovaj je jednostavan, a efektan look upotpunila moćnim detaljima od brušene kože u boji burgundca koji su odlično nadogradili ovaj uspjeli outfit.