ZVIJEZDA U RIMU

Seksepilna Monica Bellucci oduševila crnom kombinacijom, ali i iznenadila nikad kraćom kosom

09.10.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Nakon što je na milanskom Tjednu mode premijerno predstavila novi imidž u znaku nikad kraće kose talijanska glumačka diva Monica Bellucci odlučila ju je dodatno skratiti, a novi/stari imidž ovoga je puta istaknula na crvenom tepihu u Rimu

Svečano događanje u organizaciji američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti svojom pojavom obogatila je 55- godišnja Monica Bellucci, a navedeno događanje održano u rimskoj palači Barberini iskoristila je za premijeru svog novog imidža.

Kratku bob frizuru, s kojom se premijerno pojavila na novom izdanju milanskog Tjedna mode, slavna talijanska ljepotica odlučila je osvježiti stepenastim šišanjem i dodatkom šiški.

  • +4
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Nardone / Zuma Press / Profimedia

Osvježenu bob frizuru Monica je uspjela istaknuti presijavajućim visećim naušnicama, dok se po pitanju stajlinga odlučila za klasično crno odijelo u kombinaciji s cipelama platforma pete.

Dozu seksepila talijanska glumačka diva osigurala je korzetnim topom s prozirnim dijelovima na struku, a cjelokupno izdanje naglasila je dodatkom minijaturne crne torbe sa zlatnim detaljima.

Na glamurozno događanje u Rimu, Monica se zaputila bez 36-godišnjeg odabranika, Francuza Nicolasa Lefebvrea, s kojim je započela ljubavnu vezu četiri godine nakon razvoda od bivšeg partnera, francuskog glumca Vincenta Cassella.