osmijeh na licu

Elegantna Angelina Jolie zablistala u bijelom

14.03.2017 u 12:00

  • +4

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog mjeseca otvoreno progovorila o burnom razvodu od Brada Pitta vidno raspoložena Angelina Jolie pojavila se u Londonu u društvu djece

U posjetu londonskoj knjižari Waterstone u društvu biološke djece 41- godišnja Angelina počastila je dežurne fotografe i prolaznike elegantnim  bijelim izdanjem.

Baloneru kao modnom klasiku i odličnom odabiru u prijelaznom razdoblju nije odoljela ni slavna Angelina, odlučivši se za model s potpisom brenda Bottega Veneta, ispod kojeg se nazirao plisiran kroj bijele suknje. Monokromatskoj kombinaciji pridružila je bijelu torbu brenda Everlane i lakirane cipele u bež nijansi.

Kao posebna izaslanica Ujedinjenih naroda, Angelina Jolie došla je u London na obilježavanje pete godišnjice inicijative za sprečavanje seksualnog nasilja te je održala govor na temu onoga što je potrebno učiniti kako bi se diljem svijeta zaštitile osjetljive žrtve.

Angelina Jolie otvoreno podupire inicijativu 'Time to Act', smatrajući da seksualni prijestupnici u ratnim zonama moraju odgovarati za svoje zločine.