FASHION GURU

Kolinda Grabar Kitarović modno iznenadila; znala je da će tamo biti sve fini ljudi, pa da ne odskače

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 24.09.2019 15:41
  • Objavljeno 24.09.2019 u 15:41
tportal

Izvor: Zuma Press/Profimedia / Autor: Lev Radin

Hrvatska predsjednica modno je iznenadila našeg Fashion Gurua - i to ugodno. Na otvaranju samita o klimi u sjedištu Ujedinjenih naroda u New Yorku došla je klasično politički odjevena, a čak ni loše svezana mašna oko vrata nije uspjela pokvariti ukupan dojam

Naša predsjednica konačno je opet u svojoj ljubljenoj Americi. Osim što će posjetiti kćer, koju je poslala na studiranje na neki puno bolji faks nego što je naš zagrebački, koji je valjda dobar samo za to da se dobije doktorat, ovoga puta ipak je popričala s potpredsjednikom, a i brže-bolje odazvala se Trumpu na neki sastanak koji su svi otkantali. Ali nema veze, slika s Trumpom za nas Hrvate sasvim je dovoljna.

Naša predsjednica ipak zna kako treba doći odjevena kada je svjetska politička elita na okupu. Ipak se nije mogla pojaviti u nekoj kreaciji u kojoj podilazi domaćem puku, ipak je u New Yorku. Stoga je ovoga puta modno iznenadila i došla klasično politički odjevena.

  • +3

Kolinda Grabar-Kitarović

Izvor: Zuma Press/Profimedia / Autor: Vanessa Carvalho

Znala je da će tamo biti sve fini ljudi, pa da ne odskače. Sasvim je dovoljno to što se stegnula u struku. Što se tiče mašne, to se da puno bolje izvesti, naravno ne u satenu koji klizi pod rukom i odvezuje se, ali ipak smo zadovoljni.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!