NIKAD LJEPŠA

Efektni uvojci: Kraljica Letizia iznenadila je novim lookom, a on je pun pogodak

20.09.2023 u 13:39

  • +6

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia u svakoj prigodi pokazuje svoj nevjerojatni osjećaj za modu zbog kojeg je mnogi s pravom smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Nakon što je očarala na dodjeli nagrada La Vanguardia svojim fantastičnim stajlingom u crnoj haljini, koju potpisuje belgijski modni čarobnjak Dries van Noten, lijepa 51-godišnjakinja nastavlja svoj briljantni modni niz.

Kralj Felipe VI i kraljica Letizia nazočili su otvaranju operne sezone u madridskom Teatru Real te su uživali u operi 'Medea' Luigija Cherubinija.

Bivša novinarka izgledala je doista čarobno u impresivnoj modnoj kombinaciji koja je uključivala crnu haljinu bez rukava s voluminoznim donjim dijelom, koju je nosila i na dodjeli nagrada Princeza od Asturije 2021. godine, a potpisuje je the2ndskinco.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Divnu kreaciju uparila je sa chic cipelama na petu Manola Blahnika i clutchem (Bottega Veneta).

Premda se uglavnom drži ravno isfeniranih frizura, španjolska kraljica ovoga je puta iznenadila novim lookom koji joj odlično pristaje - svoju dugu kosu stilizirala je u meke uvojke s razdjeljkom sa strane.

Ova glamurozna frizura pokazala se sjajnim potezom te je njezinoj tamnosmeđoj kosi dala dodatni volumen i sjaj.

Look za koji je zaslužila samo pohvale španjolska kraljica zaokružila je velikim naušnicama ringovima.