OSVAJAJU IZGLEDOM

Efektne bluze dominiraju policama trgovina: Izdvojili smo modele za svačiji ukus i stil

25.04.2021 u 15:59

Bionic
Reading

Poput košulja, bluze predstavljaju odjevni komad koji ćete s lakoćom nositi svake sezone, a ovoga proljeća brojni brendovi potrudili su se da ne manjka njihovih zanimljivih inačica u ponudi

Sudeći po bogatoj ponudi različitih modela bluzi na policama trgovina, uistinu je teško izdvojiti samo jednog favorita, a u novoj proljetnoj sezoni u punom zamahu pojedini modeli slove kao najpopularniji.

U prvom redu riječ je o bluzama ukrašenim predimenzioniranim Petar Pan ovratnikom, koje nas vraćaju u neka davna vremena. Zahvaljujući brendovima poput danskog Gannija, bluze ukrašene ovim tipom ovratnika nametnule su se kao must have modeli već u zimskim mjesecima, a njihova popularnost samo će se nastaviti potvrđivati.

Detalj velikog ovratnika uvjerljivo dominira modelima bluza u proljetnim kolekcijama brendova, a osim njega, ove sezone viđamo pregršt modela ukrašenih romantičnim puf rukavima.

Kada govorimo o uzorcima na bluzama, cvjetni print dominira i ovoga puta, što nimalo ne čudi s obzirom na to da tradicionalno vlada modnom scenom u proljetnim mjesecima. Ponovno su na cijeni njegove retro inačice, kojima se, uz dizajn, naglašava vintage dojam što se nastoji postići.

  • +72
Bluze s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nostalgičarske tendencije vidimo i po velikoj popularnosti printova u duhu ludih 70-ih, kao i onih morske tematike, a koji se naslanjaju na aktualan mermaidcore stil odijevanja što posljednjih tjedana stječe sve veći broj poklonica.

Ako se ovoga proljeća ipak odlučite počastiti klasičnim modelom bluze, nesumnjivo će vas razveseliti činjenica da policama trgovina i ovoga puta vrve različiti modeli u duhu modnog minimalizma, kao i visoko rezane inačice koje će činiti skladnu cjelinu u paru s hlačama ili suknjama visokog struka.

Popularni modeli bluzi u stajlinzima street style zvijezdi