MODNA LEKCIJA

Dvije plavokose ljepotice zasjale u istom kombinezonu

06.11.2015 u 09:57

Bionic
Reading

Kuća visoke mode Givenchy očito je jako dobro napravila domaću zadaću jer njen kombinezon za proljetnu kolekciju iduće godine slavne ljepotice već naveliko nose na crvenim tepisima

Bezvremenska ljepotica Cate Blanchett prije nekoliko tjedana nosila je bijeli Givenchyjev svileni kombinezon s detaljima od čipke. Kombinezon je bio jedan od dva outfita koje je promijenila u nekoliko sati na premijeri filma 'Carol' tijekom londonskog filmskog festivala BFI.

Tako je 46-godišnja Cate Blanchett još jednom briljirala na crvenom tepihu i donijela dašak starog holivudskog glamura. Givenchyjev kombinezon je iz proljetne kolekcije za 2016, a budući da zbog materijala i bijele boje malo podsjeća na odjeću za spavanje, uvijek dobro odjevena Cate kombinirala ga je s crnim sakoom pomalo muškog kroja.

Očito je Givenchy pogodio s ovim kombinezonom jer ga je na nedavnoj dodjeli nagrada za Ženu godine magazina Harper's Bazaar nosila lijepa Lara Stone. I ona je odabrala crni sako, ali ga je nehajno prebacila preko ramena i poput prave dame pozirala na crvenom tepihu. Prelijepa manekenka izgledala je odlično i na njoj se ni po čemu ne može naslutiti da je donedavno prolazila kroz privatnu kalvariju razvodeći se od bivšeg supruga Davida Walliamsa.