FASHION GURU

Ne, nisam pohvalio 'običnu krpu svezanu u struku', rekao bih da je ovo kroj kimona s dobrim uzorkom, a Nini dobro stoji i zna ga nositi

  • 22.07.2022 u 16:31

  • Bionic
    Reading

    Na 69. Pulski filmski festival stigla je i Nina Violić kako bi promovirala svoj film 'Baci se na pod', a najveću podršku imala je od svog životnog partnera glumca Filipa Šovagovića. Njezin modni odabir prokomentirao je i Fashion Guru

    Baš sam zadovoljan ovogodišnjim izdanjem Pule, ne mislim na filmove već na zvijezde koje su prošle crvenim tepihom. Jest da bi produkcija našeg najpoznatijeg filmskog festivala mogla malo uložiti u koji reflektor više na samom crvenom tepihu, tako bi i dotične zvijezde izgledale još bolje.

    Nina Violić je promovirala svoj redateljski prvijenac, a ja samo mogu reći da sam itekako zadovoljan njezinom kreacijom.

    Sada će neke tete koje su imale puno ozbiljnije modne uratke, a koje sam kritizirao, biti nezadovoljne, ali Nina ima određeni stil i od njega ne odstupa, a to je udobnost. Kada nosite udobnu odjeću onda se to vidi, shvaćate?

    • +4
    Nina Violić Izvor: Cropix / Autor: Dusko Marusic

    Te iste tete koje nose kreacije koje im ne stoje, a plate puno previše i još k tome misle da su jako fešn, rekle bi da sam pohvalio 'običnu krpu svezanu u struku', a ja bih rekao da je to kroj kimona s dobrim uzorkom.

    Na njoj to dobro stoji, ima formu, ima udobnost, ima ljetnu lepršavost i Ninu koja to zna nositi.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.