OSVAJA ELEGANCIJOM

Nakon pripijenih stajlinga Meghan Markle trbuščić odlučila sakriti trendi haljinama

26.10.2018 u 10:51

Bionic
Reading

16-dnevna turneja po Australiji i Oceaniji za Meghan Markle i princa Harryja još uvijek traje, a njihov raspored je poprilično gust. Nakon Australije i Fidžija vojvode od Sussexa su stigli u Tongu, a drugog dana posjeta Meghan je izmijenila dva vrlo slična stajlinga

Drugog dana posjeta Tongi u sklopu svoje prve zajedničke međunarodne turneje kao vojvode od Sussexa princ Harry i Meghan Markle susreli su se s premijerom ʻAkilisijem Pōhivom te su prisustvovali izložbi tongaških rukotvorina u kongresnom centru Fa'onelua u glavnom gradu Tonge, Nuku'Alofi.

Za tu je prigodu lijepa vojvotkinja odabrala bijelu košulju-haljinu na maslinaste pruge (10.420 kn) iz najnovije resort kolekcije australskog dizajnera Martina Granta.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivni model haljine, koji trenutno obožavaju trendseterice diljem svijeta, Meghan je uskladila s maslinastim salonkama od brušene kože s potpisom Manola Blahnika, prljavo ružičastu 'clutch' torbicu (17.240 kn) s potpisom modne kuće Prada i decentnim naušnicama s potpisom brenda Birks Bee.

Meghan je Grantove kreacija nosila i ranije - trećeg dana posjeta Australiji kada je asimetričnu tamnoplavu haljinu začinila Grantovim bež balonerom, kao i dan kasnije kada je na australskoj plaži Bondi osvanula u prekrasnoj trobojnoj maksi haljini na pruge.

  • +21
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ranije toga dana 37-godišnja vojvotkinja i princ Harry posjetili su šumski rezervat na Fakultetu Tupou. Meghan se presvukla u vrlo sličan model košulje-haljinu u plavoj boji, a riječ je o haljini Cary američke dizajnerice Veronice Beard koja se prodaje po cijeni od 3.890 kuna.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling Meghan je zaokružila nježno plavim salonkama s tankim remenčićem na vezanje oko gležnja s potpisom brenda Aquazzura, jednostavnom ogrlicom s privjeskom s potpisom brenda Pippa Small i naušnicama Adine Reyter.