ZAVODLJIVA U BIJELOM

Dugonoga ljepotica opčinila zagrebačku špicu

16.06.2015 u 06:59

Bionic
Reading

Kada ugledate lijepe djevojke na zagrebačkoj špici, poželjet ćete da ljeto traje zauvijek

Paklene vrućine ozbiljno su priprijetile, a ako već moramo biti na suncu, onda je bijela boja najbolji odabir.

Za vrijeme ljetnih vrućina smeta nas svaka krpica viška i biramo što udobniju odjeću, a omiljene suknje, hlače ili majice u bijeloj boji daju nam osjećaj prozračnosti i svježine.

Bijela je boja jako zahvalna jer se možemo poigrati svim ostalim detaljima i stvoriti odličan stil. Imate li volje, možete ići još dalje, poput zgodne plavokose dame sa špice koja je odabrala smeđe čizme uz lijepu izvezenu mini suknju. To doista odlično izgleda, posebno zato što ima vitke noge, samo nas brine koliko joj je ugodno na vrućini u tako zatvorenoj obući.

No ne treba biti strog što se tiče mode jer ljeto kao nijedno drugo godišnje doba podnosi puno više, pa i čizme na 35 stupnjeva Celzijevih.

Vlatka Pokos je pak za vruće dane i odlazak do grada odabrala kompletno bijelu kombinaciju. Uz uske traperice, top i torbu, Vlatka je obula neizostavne štikle te dotjerana plijenila pažnju prolaznika.

Što god odabrali, ne zaboravite da je bijela boja poput praznog platna te uz malo truda možete super izgledati i lakše preživjeti ove vrućine.