STILSKA INSPIRACIJA

Duge suknje i dalje su hit, a evo na što trebate paziti prilikom kombiniranja

19.01.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Osim maxi haljina, maxi suknje i dalje su veliki hit, a čini se da će se dominacija takvih stilova nastaviti i u mjesecima pred nama

Iako su efektne minice imale svoj veliki modni procvat u jesen i zimu, u nadolazećoj proljetnoj sezoni opet će se sve vrtjeti oko dugih suknji, a osobito će biti popularni maxi ili midi modeli od satena, trapera ili pletiva...

Nedavno smo tako vidjeli chic kombinaciju koju je s puno stila predstavila zvijezda romantičnih komedija Kate Hudson, oduševivši u cool maxi suknji od svijetlog denima uz visoke čizme i udoban pleteni džemper na pruge.

  • +5
Kate Hudson u maxi suknji Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako i vi volite duge suknje koje daju cool vibru svakoj kombinaciji, pripazite i na obuću, jer pogrešan odabir doista može upropastiti ostatak looka.

IRINA SHAYK

Efektne čizme koje vladaju ove sezone obožava i zanosna brineta

Pogledaj galeriju

Evo koju ćemo obuću nositi uz duge suknje ove godine:

Čizme na petu

Ultrapopularne čizme duljine do koljena, ali i gležnjače, odlična su opcija uz dugu suknju. U svakom slučaju, obuća na petu daje chic komponentu čak i trendi pletenim lookovima od glave do pete. Ovako odjeveni, spremni ste i za posao, ali i neku večernju prigodu. Dakako, maxi suknje, kao i haljine, sjajno se sljubljuju i s trendi kaubojkama, što je pokazala i lijepa Emily Ratajkowski.

  • +12
Loaferice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Loaferice

Mokasinke, odnosno loaferice svojim izgledom uklapaju se u aktualne trendove poput onog viđenog u serijama 'Saltburn' ili 'Tračerica', nadahnutog uvijek šarmantnim preppy stilom. Nosite ih s dugim suknjama od crnog ili svijetlog denima, a već je jasno da se radi o jednom od najvrućih hitova ove sezone.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Slingback cipele

Zahvaljujući cool modelima viđenima u kolekciji modne kuće Miu Miu, elegantna slingback obuća prošle godine je doživjela veliki povratak, a mnogi su je nosili i tijekom hladnijih mjeseci - čak i s hulahupkama. Ovaj se modni trend nastavlja i ove godine u kombinaciji s dugim suknjama. One izrađene od lepršavih materijala, kao što je saten, odlično izgledaju upravo s ovim ženstvenim cipelama, kakve voli nositi i španjolska kraljica Letizia.