MODNI ADUT

Meke i udobne poput jastuka: Bottega Veneta lansirala tenisice koje bi mogle postati novi predmet žudnje

19.10.2022 u 10:14

Bionic
Reading

Glomaznim modelima tenisica još uvijek nije odzvonilo, a najbolji dokaz tome je novi model s potpisom popularnog talijanskog brenda Bottega Veneta

Gotovo godinu dana prošlo je otkako je funkciju kreativnog direktora modne kuće Bottega Veneta preuzeo Belgijac Matthieu Blazy. Nakon dvije uspješne modne revije i prve osvježene reklamne kampanje, etablirao se kao jedno od imena koje se isplati pratiti na suvremenoj modnoj sceni.

PREDSTAVLJENA U MILANU

Dominacija Bottege Venete: Ovako izgledaju komadi iz nove kolekcije popularnog brenda

Pogledaj galeriju

Talijanski brend, kojeg je iz zimskog sna probudio Blazyjev prethodnik Daniel Lee, svoju novu popularnost ponajprije može zahvaliti modnim dodacima luksuznog izgleda, no ne i tenisicama.

Leejev nasljednik ove sezone lansirao je svoje prve tenisice dizajnirane za talijansku kuću, a koje bi mogle rezultirati velikim komercijalnim uspjehom u narednim tjednima.  

Pillow tenisice brenda Bottega Veneta Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako im naziv Pillow sugerira, Blazyjeve tenisice izgledaju poput jastuka, s podstavljenom kožom za maksimalnu udobnost. Glomaznom siluetom, dodatno naglašenom debelim potplatom, već su zaradile usporedbe s hit modelom brenda Alexander McQueen za kojim potražnja ne jenjava iz sezone u sezonu.

Dostupne u crnoj, bijeloj i, naravno, Bottega zelenoj boji, Pillow tenisice brenda Bottega Veneta nesumnjivo ćemo u narednim mjesecima viđati na stopalima modnih ovisnica, a u prodaji se nalaze po cijeni od 690 EUR, odnosno nešto više od pet tisuća kuna.