U DUHU 90-IH

Teško se odlučiti što je bolje - torba ili haljina: Kendall Jenner ovim je stajlingom stvorila pomutnju

12.09.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Španjolac Carlos Alcaraz novi je pobjednik US Opena, a njegov finalni meč protiv Norvežanina Caspera Ruuda nije željela propustiti sjajno odjevena Kendall Jenner

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu svojim stilom odijevanja predstavlja veliku inspiraciju ljubiteljicama mode diljem svijeta.

Poznata brineta trenutno boravi u New Yorku na čijim je ulicama uoči finala US Opena ovoga vikenda ukrala sve poglede u stajlingu inspiriranom minimalističkim stilom iz 90-ih.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

U odnosu na slavne sestre sklone modnom maksimalizmu, Jenner je velika pristalica nepisanog pravila ‘manje je više’ koji nerijetko postiže komadima s potpisom brenda The Row u vlasništvu poznatih blizanki s malih ekrana, Mary-Kate i Ashley Olsen.

Njihovim crnim, tanga sandalama s manjom potpeticom zaokružila je sjajno izdanje za finale US Opena, s naglaskom na komadima brenda Bottega Veneta.

Njezin odabir činila je kremasta verzija slip haljine iz jesenske kolekcije brenda, a nju je u duhu 90-ih zaokružila plavom majicom ležerno svezanom oko struka, a u jednom trenutku i kapom identične boje s potpisom slavnoga Ralpha Laurena.

Glavna zvijezda njezinog pažljivo osmišljenog stajlinga, međutim, bila je torba. Jenner je među prvima isfurala model torbe Sardine s potpisom brenda Bottega Veneta, a koja će nesumnjivo postati veliki hit u mjesecima pred nama.  

Ime Sardine ova torba prvenstveno može zahvaliti debeloj zlatnoj ručki koja imitira siluetu ribe, a povezuje kožu nastalu tradicionalnom tehnikom tkanja intrecciato.