GRECE GHANEM

Društvene mreže gore: Pedeset plus modna ikona uskočila u bikini hit uzorka

10.04.2024 u 12:45

Bionic
Reading

Grece Ghanem, pedeset plus modna ikona, uvijek je spremna za modne iskorake i kršenje uvriježenih modnih pravila

Navikli smo je vidjeti u najneočekivanijim spojevima boja i uzoraka te je puno puta dokazala da s pravom nosi titulu 50 plus modne ikone, čije nadahnute stajlinge vrijedi držati na oku.

Sjedokosa 59-godišnjakinja ponovno je uzburkala društvene mreže svojom novom objavom za koju je dobila samo bezbrojne pohvale, otkrivši i da je u top formi.

Modna influencerica hrabro je uskočila u minijaturni bikini animal uzorka, kakvi su ove sezone veliki hit, a ako ste uvjereni da ovaj živahni dezen nije za pedeset plus dame, cool look omiljene Grece uvjerit će vas u suprotno!

TJEDAN MODE U KOPENHAGENU

Samo ovoj sjedokosoj influencerici polazi za rukom zasjeniti stajliš Skandinavke

Pogledaj galeriju

Preplanula Grece ovaj je odvažni morski stajling zaokružila elegantnim ogrtačem maxi duljine, a nije dugo trebalo čekati na pohvale njezinih brojnih obožavatelja.

Nenametljiv make up i njezina prepoznatljiva mikro bob frizura dobro su se uklopili u ovo ljetno izdanje.

Ova Kanađanka libanonskih korijena ljubav prema modi razvila je još u mladosti te uvijek s ponosom ističe da se njezin stil nije puno mijenjao tijekom godina.

'Ideja da žene u određenim godinama trebaju imati konzervativniju estetiku i da ne mogu eksperimentirati različitim krojevima i hrabrim bojama - to je nešto što pripada prošlosti', rekla je Grece u ranijem intervjuu za Glamour.