kaia gerber

Drastična promjena: Jedna od najljepših brineta podlegla je trendu i postala plavuša

20.06.2023 u 09:07

Bionic
Reading

Manekenka Kaia Gerber iznenadila je novom bojom kose. Brineta s nježnim čokoladnim pramenovima postala je zavodljiva plavuša i stoji joj odlično. Mnogi se, s razlogom, pitaju hoće li medeno plava postati trend boja ovog ljeta

Ove godine već smo imali prilike vidjeti neke uzbudljive transformacije kose supermodela i holivudskih zvijezda. Čini se da su svi željeli promjenu, pogotovo kada je u pitanju boja kose. Bila je tu Angelina Jolie koja je od brinete postala plavuša ili Megan Fox koja je svoju crnu kosu obojila u ružičaste pramenove.

Čini se da je 2023. godina promjena, a ovoj skupini sada se pridružuje i imodel Kaia Gerber. Ova 21-godišnjakinja poznata je po svojoj smeđoj kosi koju voli oblikovati u kratki, drski bob. Iako se nije nikada bojala poprilično skratiti kosu, lijepa Kaia bile je uvijek vjerna čokoladnoj nijansi kose, sve do sada.

Kaia Gerber iznenađuje novom bojom kose

Kaia je svoju novu boje kose predstavila na svom Instagram Storyju, a na selfiju koji je objavila može se vidjeti da je Kaia podlegla novom vladajućem trendu, plavoj nijansi kose koja ove sezone slavi svoj veliki povratak.

Za razliku od tamnijih ili izrazito svijetlih plavuša, medena plava, nijansa za koju se odlučila i Kaia, u punom smislu zlatna sredina. Ova nijansa plave na dnevom svjetlu se sjaji poput tekućeg meda i svojom nježnom nijansom laska svakom tenu. Budući da je ova nijansa plave posebno prikladna za osobe koje imaju prirodno tamnu boju kose odličan je izbor za brinete koje se po prvu put požele transformirati u plavušu, baš poput Kaie Gerber.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

U svojoj Instagram objavi Kaia je otkrila i koji je frizer zaslužan za njezinu prekrasnu boju kose. Riječ je o iskusnom koloristu Mattu Rezu, koji je već obojio kosu Adele, Kendall Jenner i Sydney Sweeney i brojnih drugih slavnih dama.