'PALE' SU ŠIŠKE

Jennifer Lopez odvažila se na drastičan rez, a novom frizurom pohvalila se sama

17.06.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Latino diva odabrala je sam početak ljeta za drastičnu promjenu svog imidža. Jennifer Lopez prepustila se stručnim rukama svog frizera i dopustila mu da napravi značajan rez

Kada je riječ o šiškama, još uvijek nismo posve sigurni jesu li one dobar ili loš odabir. Iako izgledaju odlično, mnoge žene požale nakon što donesu odluku da im frizer odreže šiške. Najveći problem je što one uvijek moraju biti stilizirane i isfenirane, inače sve to pada loše.

No, Jennifer Lopez o tome ne treba brinuti, jer ona o svojoj kosi ne brine sama. Za taj dio zaduženi su njezini frizeri kojima je u ruke povjerila svoju prekrasnu kosu.

A upravo u dogovoru s njima odlučila se na drastičnu promjenu ovog ljeta. Ne samo da je kosu prošarala novim 'osunčanim' pramenovima već je odlučila ovo ljeto započeti sa - šiškama.

Odabrala je dužinu koja seže ispod obrva, a zbog čega njezine bademaste oči dolaze još više do izražaja. Šiške joj pristaju savršeno, što se može vidjeti i na fotografijama koje je sama objavila na svom službenom Instagram profilu, na kojem je tagirala svog frizera Lorenza Martina i napisala tek: 'Bang bang'.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

A da se njezina promjena svidjela i njezinim obožavateljima u prilog govori i gotovo pola milijuna lajkova u manje od 12 sati.

dobro joj stoji

Lepršava haljina zanimljivog printa: Jennifer Lopez blista u retro izdanju

Pogledaj galeriju

Inače, kaže se kako žene mijenjaju frizure kada rade neke drastične čistke u svojim životima, no ovoga puta u životu Jennifer Lopez, kada je riječ o ljubavi, nema promjene, no ono što je novo je da će uskoro svjetlo dana ugledati njezin novi album 'This Is Me … Now'.