PUN POGODAK

Dramatična haljina na slavnoj ljepotici čisto je savršenstvo

03.03.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Top model Chrissy Teigen redovito plijeni pažnju u oskudnim i provokativnim izdanjima, ali ovaj je put odabrala prelijepu večernju kreaciju pa opet zadivila svojom ljepotom

Sa suprugom Johnom Legendom Chrissy je otišla na premijeru filma 'Ljepotica i Zvijer', koja se održala u Los Angelesu, u zanimljivoj haljini dizajnerica Raise i Vanesse Sason.  

Prelijepa Chrissy nosila je jedinstvenu haljinu ukrašenu vezom, resicama i baršunom, a boja burgundca dala joj je i malo dramatičnosti.

  • +7
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Inače vrlo otvorena i otkačena ljepotica uz ovako je upečatljivu haljinu išla do kraja i naglasila stajling tamnim ružem iako je to bio veliki hit prošle jeseni. Kako bi lijepa haljina s make-upom došla do punog izražaja, uplela je kosu u popularnu pletenicu, koju uz visoki rep već dugo vrlo često viđamo na crvenim tepisima.

Raisa i Vanessa Sason odmah su se pohvalile fotografijom poznate manekenke u njihovoj haljini na svome profilu na Instagramu, a ujedno se vidi da je Chrissy birala između nekoliko modela za premijeru novog holivudskog filma. Inače blizanke Raisa i Vanessa rodom su iz Istanbula, a prvi modni pothvat odradile su već s 15 godina kada su dizajnirale torbu.

Kako i same ističu na svojim web-stranicama, sve što dizajniraju rade s mišlju da zadive publiku i poklonike brenda, a tko im može biti bolja modna glasnogovornica od izazovne Chrissy Teigen.