SVE ZBOG HALJINE

Drama na društvenim mrežama: Stilistica Emily Blunt oštro uzvratila na kritike

11.03.2024 u 15:09

Bionic
Reading

Emily Blunt, 41-godišnja glumica koju smo mogli vidjeti i u 'Oppenheimeru', filmu koji je trijumfirao na dodjeli Oscara s čak sedam zlatnih kipića, bila je među zapaženijim uzvanicama na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele, a njezina je haljina izazvala brojne podijeljene komentare

Glumičina stilistica Jessica Paster nije ostala hladna na brojne kritike zbog outfita koji je lijepa Emily nosila na dodjeli jer su mnogi smatrali da je kreacija, koja na prednjem dijelu imitira Y-oblik muškog donjeg rublja, loš izbor koji je posve uništio svečani look inače uvijek dobro odjevene Britanke.

Riječ je o neobičnoj kreaciji modne kuće Schiaparelli, rađenoj po mjeri, sa srebrnim šljokicama te neobičnim tzv. Y-prednjim dijelom ukrašenim svjetlucavim kamenčićima i neobičnim rasporkom otraga s kraćim šlepom.

  • +7
Emily Blunt Izvor: EPA / Autor: ALLISON DINNER

Neki su pak napisali da bi se i sama Miranda Priestley (Meryl Streep), zločesta urednica iz legendarnog filma 'Vrag nosi Pradu', u kojem je glumila i Emily, jako naljutila zbog ove kreacije.

  • +38
Crveni tepih 96. dodjele Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Fanovima se nisu svidjele ni neobične naramenice na haljini, koje su neki slikovito usporedili s ručkama vrećica za šoping. Na društvenim mrežama nastala je vrlo brzo žestoka rasprava jer su je mnogi kritizirali, a stilistica se toliko razljutila da se i sama uključila u prepisku.

Paster se odmah obrušila na glumičine obožavatelje na društvenim mrežama koji su komentirali da je taj obris muškog donjeg veša 'uništio cijeli look'. Bez oklijevanja im je poručila: 'Vi apsolutno nemate sofisticiran ukus', a na kritiku da haljina nije dovoljno glamurozna odbrusila je: 'Nisam vas vidjela na crvenom tepihu.'

Inače, Paster je glumičina stilistica više od 20 godina te je odijevala brojne zvijezde, uključujući Evu Longoriju, Sandru Bullock i Jennifer Aniston, za velike događaje na crvenom tepihu kao što su Emmy, Zlatni globusi i Met Gala.

Cate Blanchett ju je jednom prigodom pohvalila ovim riječima: 'Sjajna stvar kod Jessice je njezina sposobnost da živi u svijetu mode te da bude ljudsko biće u stvarnosti.'