KNJIGA RECEPATA

Dr. Oetker - više od 80 godina slatke tradicije

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Proizvodi tvrtke Dr. Oetker hrvatskim su potrošačima dostupni već više od osamdeset godina. Sve je počelo s osnovnim proizvodima poput praška za pecivo Backin, vanilin šećera, gustina i raznih vrsta pudinga

Već tada domaćice su mogle upoznati proizvode Dr. Oetker preko oglasa u modernim časopisima (časopisi Svijet iz 1927. i Plin iz 1937), ali i iz brošurica i knjiga recepata koje su se tiskale na hrvatskome jeziku. S vremenom je Dr. Oetker proširio ponudu svojih proizvoda, no istodobno su rasle i potrebe domaćica koje su vrlo brzo shvatile koje su prednosti Dr. Oetker proizvoda, stekavši povjerenje u njih. Tijekom svih 80 godina prisutnosti na hrvatskome tržištu, Dr. Oetker je bio u stalnome kontaktu sa svojim potrošačima putem raznih akcija, degustacija, brojnih knjiga recepata, oglasa u brojnim medijima, što je nastavljeno do danas – nedavnim pokretanjem internetske stranice www.oetker.hr. Proizvodi tvrtke Dr. Oetker već su naraštajima sastavni dio hrvatskih kućanstava.

Kako bi nastavila slatku tradiciju koja traje već više od 80 godina, tvrtka Dr. Oetker Hrvatska pokrenula je akciju kojom poziva potrošače na slanje svojih omiljenih recepata za slatka jela uz 10 omota bilo kojega Dr. Oetker proizvoda. Svi potrošači koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti Dr. Oetker poklon-paket. Prikupljeni recepti bit će iskušani u Dr. Oetker pokusnoj kuhinji, a 50 najboljih će, uz imena i fotografije autora, biti objavljeno u knjizi recepata u izdanju tvrtke Dr. Oetker Hrvatska. Potrošači mogu slati svoje recepte do 30. lipnja 2009.

Na hrvatskom je tržištu pod imenom marke Dr. Oetker prisutno stotinjak proizvoda. U širokoj paleti Dr. Oetker proizvoda su, uz osnovne dodatke za kolače i deserte, kupcima na raspolaganju mješavine za kolače, slatki obroci, dodaci za ukuhavanje/zimnicu, Vitalis müsli, Ciobar vruća čokolada te duboko smrznute Ristorante pizze. Brojne inovacije pod imenom Dr. Oetker na tržište dolaze vrlo brzo nakon što su se pojavile u matičnim zemljama, a vodi se briga i o tome da ambalaže Dr. Oetker proizvoda budu na hrvatskome jeziku, a recepture prilagođene hrvatskim potrošačima i navikama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi