SNAGA SUNCA ZA NJEGU TIJELA

Dr.Hauschka ulje za njegu tijela od limuna i limunske trave

29.06.2010 u 12:33

Bionic
Reading

Najkvalitetnija biljna ulja, čista i sjajna, svilenkaste teksture, upijaju i čuvaju snagu sunca. Obogaćena ekstraktima ljekovitog bilja i eteričnim uljima pružaju tijelu mnogo više od bogate njege kože. Budući da su ulja sastavom najsličnija sebumu naše kože posjeduju i svojstva istovjetna sebumu te ju štite.

Za razliku od uobičajenog vjerovanja da su ulja pogodna samo za suhu kožu ona, osim što pomažu koži opskrbljujući ju prijeko potrebnim masnoćama, vrlo su važna i za zadržavanje vlažnosti. Doista je važno upotrebljavati ulja za tijelo vrhunske kvalitete, po mogućnosti s certifikatom kao jamstvom kvalitete i djelotvornosti.

Čak 80 do 90% žena ima problema s celulitom, a njega je moguće pobijediti jedino cjelovitim pristupom. Vrlo je važno stimulirati cirkulaciju na područjima zahvaćenim celulitom, pri čemu vam može pomoći masaža ovim osvježavajućim uljem za tijelo od limuna i limunske trave. Ova formula sadrži jojobino ulje, limunovu koru, preslicu i limun-travu koji učvršćuju i osnažuju vezivno tkivo. Važno je naglasiti i njegovo astringentno djelovanje (efekt stezanja), odlično za kožu jer joj vraća tonus. Svježi miris limuna aktivira i vitalizira cijelo tijelo te ćete u ovim ljetnim danima zasigurno uživati u osvježavajućem mirisu ovog ulja.

Dr.Hauschka ulje za tijelo od limuna i limunske trave potražite u bolje opremljenim ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama