Medelior centar za njegu kože

Doživite Izrael u srcu Zagreba

15.11.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Tretmani sa soli i blatom Mrtvog mora imaju "bezbroj" varijanti koje se individualno mogu primjenjivati kao kozmetički, opuštajući ili medicinski, a dostupni su u Centru za njegu kože u Zagrebu

Prirodna njega kože kao najvećeg ljudskog organa, ali i cijelog organizma, svakodnevna je tema mnogih koji znaju, a možda i ne znaju da su izraelski SPA centri najpoznatiji na svijetu po tome što svojim prirodnim bogatstvom Mrtvim Morem od davnina pružaju jedinstvene tretmane pogodne za zdravlje kože i cjelokupnog organizma ljudi.

U želji da prirodna bogatstva Izraela i Mrtvog Mora prenese u Zagreb, brend Medelior je početkom godine otvorio Medelior centar za njegu kože gdje im se ljudi sve više javljaju za individualne konzultacije vezane za bolne zglobove i mišiće, prirodnu borbu protiv kožnih bolesti poput psorijaze, ali i za učinkovite opuštajuće i beauty tretmane.

Medelior centar je ostvario vrlo bitnu i prestižnu suradnju s Izraelom, stoga je prvi i jedini centar u Hrvatskoj i široj regiji koji u ponudi nudi terapijske i opuštajuće tretmane identične onima koji se provode u izraelskim klinikama i wellness centrima.

U tretmanima koje nude u Medelior centru, koriste čisto blato i sol iz Mrtvog mora koji imaju zapanjujuće djelovanje na kožu i organizam.

Naime, sol i blato Mrtvog mora svojim ljekovitim mineralima relaksiraju duh i tijelo i znanstveno dokazano rješavaju bolove u zglobovima i mišićima, ali i mnoge kožne probleme. Također, zdravoj koži pružaju njegu kakvu im ne može pružiti niti jedan drugi  prirodni element na svijetu.Tretmani sa soli i blatom Mrtvog mora imaju "bezbroj" varijanti koje se individualno mogu primjenjivati kao kozmetički, opuštajući ili medicinski, dok blato Mrtvog mora još prate i znanstveno dokazane činjenice kao vrlo učinkovitog kod uništavanja stanica bakterija  E.coli, Stafilokoka, Candide i bakterija iz roda Propionibacterium koje su zaslužne za nastanak akni.

Relaksirajući tretmani koje nudimo pogodni su za sve, a naročito za sportaše, jer nakon napornih treninga brzo i učinkovito regeneriraju mišiće, vraćaju izgubljenu energiju, a također potiču rad kardiovaskularnog sustava, rad unutarnjih organa, te opskrbljuju kosti i zglobove potrebnim mineralima.

Do sada je za ovakve tretmane bilo potrebno posjetiti neku od klinika ili wellnesa u Izraelu, dok se danas, zahvaljujući Medelior centru, ovi čuveni tretmani provode u srcu Zagreba.

"Svjesni činjenice da si ne može svatko priuštiti put u Izrael i doživjeti blagodati Mrtvog Mora, odlučili smo "preseliti" Izrael u Zagreb" - poručuje Davor Šarić, vlasnik Medelior centra.

U redovnoj ponudi osim tretmana mineralima Mrtvog mora, Medelior centar nudi i klasične kozmetičke tretmane, klasične i terapijske masaže, a od nedavno i posebnu  japansku metodu namještanja mekog tkiva i zglobova.

"Posebnost naših proizvoda i tretmana mineralima Mrtvog mora je u tome što osim što su jedinstveni, klijenti  već nakon prvog korištenja osjećaju razliku i blagotvoran učinak na kožu i stanje organizma" - kažu nam u Medelior centru.

Osim terapijskih i kozmetičkih tretmana u Medelior centru izdvajaju proizvode iz vlastite Medelior linije, a također izraelsku prirodnu kozmetiku na bazi Mrtvog Mora, Mineral Beauty System kao i medicinske preparate za ublažavanje tjelesnih bolova. Sve te proizvode  možete potražiti u njihovoj web trgovini koju su pokrenuli u suradnji sa T-com Pay Way sustavom.

Da bi se uvjerili u ove čuvene tretmane, najbolje da posjetite Medelior centar u Zagrebu, Hvarska 1E i doživite Izrael u srcu Zagreba.

www.medelior.com/centar