BUDITE DRUGAČIJI

Dosta vam je dosadne odjeće? Ovi statement stajlinzi pružit će vam prijeko potrebnu inspiraciju u tmurnim zimskim danima

18.12.2020 u 14:07

Bionic
Reading

U hladnim danima zaista je teško izgledati chic, ispod svih tih slojeva odjeće, šalova i kapi, no upravo bi slojevitost mogla biti ključ za razbijanje modnog sivila. Određeni komadi odjeće i modni dodaci mogli bi vam pomoći da modu shvatite kao igru i svoje stajlinge učinite zanimljivijima. Zašto biti odjeven u crnu od glave do pete, kada uz malo truda možete izgledati originalno i drugačije

Ukoliko želite unijeti malo živosti u svoju zimsku garderobu, začinite svoj ormar s nekoliko statement komada kao što su veste cool printeva i vedrih boja, razigrani šeširi i šalovi i efektni kaputi.

Efektan kaput u odvažnoj boji ili kombinaciji boja, cool uzorka ili sačinjen od upečatljivih teksturiranih materijala pun je pogodak ako želite začiniti svaki stajling bez previše truda. I najjednostavnija odjevna kombinacija poput crne dolčevite i traperica izgledat će 'svjetski' ukoliko nabacite na sebe odvažan kaput koji će skrenuti pažnju svaki put kad se u njemu prošećete gradom.

Jednako tako obratite pažnju na slojevito odijevanje koje je neizostavno u ovim zimskim mjesecima. Osim što će vam biti toplo, imate više šanse za postizanje cool stajlinga. Preko predimenzionirane košulje odjenite toplu statement vestu i izbacite kragnu van ili cool ljetnu haljinu bez rukava u kombinaciji s visokim čizmama.

Ponekad i detalji poput torbica, cipela ili rukavica mogu učiniti veliku razliku i stajlingu dati živost, kao i miješanje na prvi pogled nespojivih boja i printeva, a sve ovisi o tome koliko ste spremni poigrati se komadima koje imate u ormaru.

Zaista je puno načina da začinite svoje stajlinge u ovim tmurnim zimskim danima, a za vas smo izdvojili nekoliko street style prijedloga koji su nas oduševili.

  • +8
Efektni street style outfiti Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia