MODNA INSPIRACIJA

Ako zimi ne volite nositi minice, ovi bi vam stajlinzi mogli promijeniti mišljenje

16.12.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Mini haljine i suknje za mnoge su žene isključivo rezervirane za tople dane u godini, no prava je šteta ne prošetati ih i u zimskim mjesecima. U kombinaciji s odgovarajućim čizmama i nekoliko zimskih modnih dodataka izgledat će možda i bolje nego na bose noge i sandale. Ukoliko nemate naviku nositi minice zimi, ove bi vas Hrvatice mogle potaknuti da se na to konačno odvažite

Ljetne haljinice i suknjice ne morate nužno pospremiti na dno ormara. Ima nešto čarobno u kombinaciji minica i čizmi, a kako bismo vam to i dokazali probrali smo najbolje stajlinge domaćih modnih blogerica koje modu imaju u malom prstu.

Moramo napomenuti da u ovim odjevnim kombinacijima nipošto ne provodite sate i sate na hladnoći. Čak i ako ste slojevito odjeveni i nosite najlonke, ne želite na -10 stupnjeva zaraditi upalu pluća. Ovi chic outfiti idealni su za od auta do ureda ili za večernje piće (jednom kada kafići ponovno prorade).

Imajući ovo na umu, odaberite stajling koji najviše odgovara vašem stilu i iskopirajte ga uz pomoć modnih komada koje smo izdvojili iz bogate ponude high street trgovina.

Bijela košulja + plisirana minica + prsluk + kaubojske čizme

Iskopiraj stajling

Cvjetna haljina + predimenzionirana dolčevita + remen + visoke čizme

Iskopiraj stajling

Predimenzionirana košulja + pleteni prsluk + visoke kaubojke

Iskopiraj stajling

Traper haljina + visoke bijele čizme + šešir

Iskopiraj stajling

Lepršava haljina + kratka jakna + bijele tenisice

Iskopiraj stajling

Sako + minica + košulja

Iskopiraj stajling