GODINE SU SAMO BROJ

Godine su za ovu zgodnu influencericu samo broj: Ima preko 50 godina i oduševljava svojim stilom odijevanja

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 08.12.2020 14:52
  • Objavljeno 08.12.2020 u 14:52
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/@patzhunter

Prošla su vremena kada su najutjecajnijom društvenom mrežom na svijetu isključivo dominirale stajliš djevojke u dvadesetima. S vojskom od gotovo 200 tisuća fanova na Instagramu, talijanka Patrizia Casarini slovi za jednu od najpopularnijih 'age plus' modnih blogerica, a svojim stilom odijevanja uspješno parira upola mlađim damama

Nakon što je u SAD-u završila studij modnog dizajna i svoju vještinu dizajniranja odjeće izbrusila u britanskoj modnoj kući Burberry, Talijanka Patrizia Casarini posljednjih godina s obitelji se skrasila u Barceloni, a svoju ljubav prema modi proširila je i na svijet interijera.

Kako je imala priliku otkriti, sebe smatra osobom svestranog stila odijevanja. U poslovnim prilikama preferira nošenje udobnih hlača i niskih čizama, dok u večernjim njeguje sofisticirani stil uz visoke potpetice. Svojim sofisticiranim stilom odijevanja s trendovskim predznakom, ova pedeset plus Talijanka osigurala si je veliku pozornost modne javnosti i pravu vojsku obožavatelja, a pogledom na njezin Instagram profil sasvim je jasno zašto.

Poput brojnih 'age plus' kolegica na Instagramu Casarini dokazuje da su, kada je riječ o besprijekornom stilu odijevanja, godine uistinu samo broj te da aktualni modni trendovi nisu isključivo rezervirani za mlađu populaciju žena.

Njezin glavni modni trik u postizanju posebnog dojma naizgled jednostavnih komada predstavlja nošenje statement dodataka poput upečatljivog nakita ili torbica s dizajnerskim potpisom, a zašto njezin Instagram profil svakim danom broji sve veći broj obožavatelja - prosudite sami.