STREET STYLE INSPIRACIJA

Dosadili su vam džemperi u klasičnim nijansama? Isprobajte ove trendovske alternative

31.01.2023 u 06:13

Bionic
Reading

Iako se džemperi zagasitih nijansi oduvijek smatraju pametnom investicijom, u kolekciji u ormaru isplati se imati primjerak koji pršti vedrinom

Biti stajliš u zimskoj sezoni nije uvijek lak zadatak. Udobnost i instinkt za preživljavanje na prvom su mjestu i tako nerijetko završimo sa starim džemperom natrpanim na nekoliko drugih slojeva čekajući da se vratimo kući na toplo.

Debela pletiva na vrhuncu su popularnosti, pa zašto to ne iskoristiti? Opremite se džemperima trendi boja koji se mogu uklopiti s cijelom garderobom u ormaru i zimskom sivilu podariti sasvim novo značenje.

  • +18
Džemperi u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia

Boja fuksije

Istaknuta na brojnim komadima, boja fuksije ove sezone ima poprilično veliku ulogu na modnoj sceni. Talijanski Valentino ovu je nijansu okrunio uspjehom zahvaljujući, posebice, modnoj reviji kreiranoj od A do Ž u nijansi 'hot pink PP'. Dakle na boji fuksije se ne štedi, pa ne postoji razlog zbog kojeg je ove sezone ne biste istaknuli u formi toplog džempera.

Nebeskoplava

Ova specifična nijansa plave pristaje svima. Pa zašto se lišiti užitka da nam bude toplo u pletivu koje nam savršeno pristaje?

Vodenozelena

Iako je u odnosu na spomenute trendovske nijanse nešto zahtjevnija za nošenje, vodenozelena također nudi puno mogućnosti za stajlinge. Konkretno, može se uskladiti s drugim efektnim nijansama poput ružičaste ili ljubičaste.

Ljubičasta

Ljubičasta u svim svojim inačicama i dalje vlada modnom scenom. Ovu boju, ponekad obožavanu, a ponekad osuđivanu, posebno hvale dizajneri te je ističu na brojnim komadima u svojim kolekcijama.

Crvena

Vatrena crvena možda nije primarna boja, ali uvijek je u središtu najhrabrijih lookova.

Vatromet boja

Džemperi u kombinaciji boja, posebice verzije sa šarenim prugicama, jedan su od najmodernijih komada trenutka.