NAPUNIO 25

Dosad neviđeno izdanje Zaca Efrona!

24.10.2012 u 12:29

Bionic
Reading

Zvijezda nekad popularnog filmskog serijala za tinejdžere 'High School Musical' snimio je zanimljivu reklamu za John John Denim

Zac Efron, najpoznatiji po ulozi Troya Boltona u HSM-u, u ovoj je kampanji pokazao svoje dosad neviđeno seksi izdanje. Zac se u toj reklami šeće ulicama Los Angelesa pozirajući poput nekog buntovnika, podsjetivši nas pomalo na Jamesa Deana. Fotografije za tu kampanju potpisuje Jacques Dequer

Plavooki ljepotan je nedavno, točnije 18. listopada proslavio svoj 25. rođendan, a nakon prestanka snimanja 'High School Musicala' uspješno se riješio imidža slatkaste Disneyjeve teen zvijezde te pliva filmskim vodama. U međuvremenu je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Vanessom Hudgens, partnericom iz HSM-a, a mladog su glumca povezivali i s Teresom Palmer, Lily Collins i Taylor Swift.

Zaca smo ove godine vidjeli u filmovima The Lucky One, At Any Price i trileru The Paperboy, u kojem mu je filmska partnerica bila Nicole Kidman, s kojom je snimio nekoliko vrućih scena. Iako je imao tremu prije snimanja sa slavnom glumicom, Zac kaže da je vrijedilo truda.

'Osjećao sam se kao da sam se na trenutak našao u Moulin Rougeu', ispričao je Zac koji je ove godine bio na mnogim naslovnicama kao akter skandala prozvanog 'Condomgate', odnosno skandala s kondomom koji mu je ispao iz džepa na premijeri filma 'The Lorax'.

Zac je povodom toga kazao da mu je naravno bilo jako neugodno, no da mu je ujedno drago ako je možda tako uspio promovirati ideju sigurnog seksa.